Sa nama je lakše

/ /

Immuno GD-Poly 60 kapsula

2.360,99 RSD

Immuno GD-poly je prirodni proizvod čiji je aktivni sastojak gljiva Ganoderma lucidum (Reishi), poznata po brojnim lekovitim svojstvima vekovima unazad. Ganoderma lucidum sadrži polisaharide i druge bioaktivne supstance za koje je pokazano da blagotvorno deluju na imunitet i ispoljavaju imunomodulatorni efekat. Ovaj efekat ogleda se u tome da pomaže organizmu da nađe put do zdravog odgovora i ostvari neophodni balans, u periodima kada je on oslabljen ili prejako reaguje na nadražaje iz spoljašnje sredine. Kod alergija, pomaže da se smanji oslobađanje histamina, materije odgovorne za alergijske reakcije. Na taj način pomaže da se smanji rizik za nastanak alergije, ali i smanje tegobe kada se ona javi: kijanje, suzenje, crvenilo i otok očiju i kapaka, peckanje, nesnosan svrab, curenje i začepljenost nosa, suvi kašalj, otežano disanje uz „zviždanje“ itd. Za najbolje rezultate, preporučuje se korišćenje Immuno GD-poly kapsula tri nedelje pre očekivanog delovanja uzročnika alergija i kontinuirana upotreba od minimum 3 meseca. Ispitivanja su takođe pokazala da Ganoderma lucidum potencijalno može da smanji rizik od nastanka kardiovaskularnih bolesti. Optimalna iskoristljivost najvažnijih sastojaka Ganoderme lucidum i njihova maksimalna koncentracija dobijeni su inovativnom biotehnološkom metodom ultrazvučnog otvaranja spora, pod strogo kontrolisanim uslovima. Na taj način dobijen je čist prah spora.

Na zalihama

Na zalihama

4553

Opis

Odrasli i deca uzrasta iznad 12 godina: dva puta dnevno popiti po tri kapsule, pola sata pre jela, uz čašu vode. Preporučene dnevne doze se ne smeju prekoračiti. Proizvod nije namenjen trudnicama, dojiljama i deci mlađoj od 12 godina. Proizvode na bazi ganoderme ne treba da koriste osobe sa autoimunim oboljenjima jer ganoderma podsticajno utiče na imuni odgovor, osobe na imunosupresivnoj terapiji, osobe sa poremećajima koagulacije krvi i osobe na terapiji oralnim antikoagulansima. Primenu ganoderme treba prekinuti najmanje 2 nedelje pre planiranih hirurških zahteva.

Dodatne informacije

Sastav

Jedna kapsula sadrži:100,00 mg praha spora gljive Ganoderma lucidum; 100,00 mg ekstrakta spora gljive Ganoderma lucidum obogaćenog prečišćenim polisaharidima.

Težina/ veličina pakovanja

060

Farmaceutski oblik

Kapsula

Proizvođač