Sa nama je lakše

O nama

Godine 2003 u Velikoj Plani osnovana je prva „Apoteka Filly farm“.

Od tada pa do danas, naš sistem je rastao i razvijao se. Postepeno, godinu po godinu, sticali smo Vaše poverenje i pozicionirali se na tržištu. Ove godine sa ponosom proslavljamo jubilarnih 20 godina postojanja.

Svih ovih godina imamo jasnu misiju, a to je briga o zdravlju, kao i prevencija bolesti.

Ponosni smo na činjenicu da naš sistem obuhvata više od 100 apoteka i da se pored većih gradova u Srbiji, znatan broj naših apoteka nalazi u manjim mestima i selima širom zemlje. Na taj način činimo prvu liniju zdravstvene zaštite pristupačniju svima.

Dostupnost lekova kao i njihova pravilna upotreba, ali i suplemenata i dijetetskih proizvoda, pa i kozmetike, ključni su za zdravlje i svakodnevnicu ljudi. Naši farmaceuti koriste svoje znanje, stručnost, iskustvo ali i empatiju ka pacijentu, kako bi svakom individualno pristupili i pronašli adekvatno rešenje, naglašavajući sve benefite, pravila ali i ograničenja terapije. Upravo zbog ovih činjenica, ne treba da iznenade rezultati višegodišnjih statistika prema kojima se farmaceuti svrstavaju u top 5 zdravstvenih zanimanja kojima se najviše veruje.

Kako su farmaceuti u najčešćem kontaktu sa pacijentima, edukativna i informativna uloga farmaceuta predstavlja osnovu savremene apotekarske prakse. Unapređenjem celokupnog apotekarskog sistema doprinosimo boljem kvalitetu u pružanju farmaceutske zdravstvene zaštite, što svakako dovodi i do poboljšanja kvaliteta zdravstvenog sistema, i što je ključno, prevenciji bolesti i promociji zdravlja.

Svaki dobar sistem svoj uspeh duguje zaposlenima, a mi ovom prilikom želimo da istaknemo značaj svakog našeg radnika i zahvalimo se na trudu i zalaganju koje svakodnevno pokazaju.

Naš cilj jeste oduvek bio briga o Vašem zdravlju, a sa širokim asortimanom, brojnim akcijama i promocijama, kao i stručnim i ljubaznim savetovanjem od strane farmaceuta i farmaceutskih tehničara, uspeli smo da pomognemo u rešavanju mnogih zdravstvenih problema i prevenciji istih.

Tu smo da Vas uvek saslušamo, ponudimo stručan savet i najbolju uslugu. Da bismo našim sugrađanima, komšijama, ponudili više – učinili smo dostupnim i najkvalitetniji asortiman kozmetike, pomoćnih medicinskih sredstava, kao i bebi hrane, opreme. Na jednom mestu možete kupiti sve što vam je potrebno po veoma pristupačnim cenama, što i čini naš lanac apoteka prepoznatljivim i cenjenim dugi niz godina.

Obećavamo Vam da ćemo nastaviti da osluškujemo Vaše potrebe, unapređujemo sistem i razvijamo se u godinama koje slede.

Posebnu zahvalnost dugujemo i našim poslovnim partnerima, koji su uz nas sve ove godine.
Uz uzajamno razumevanje, podršku i kolegijalnost uspevamo u zajedničkom cilju, a to je briga o zdravlju.

Osnovni podaci o firmi:

Apotekarska Ustanova Filly Farm
Adresa: Miloša Velikog bb, Velika Plana
Delatnost i šifra delatnosti: 04473
Matični broj: 17502140
Poreski broj: 102936145
Kontakt telefon: 011 6555 525
E-mail: office@fillyfarm.rs