Sa nama je lakše

Isporuka i plaćanje

Isporuka i Plaćanje

Način isporuke

AU Filly Farm ima zaključen Ugovor sa Post Express kurirskom službom.

Prodavac inicira usluge kurirske službe pošto je potrošač potvrdio porudžbinu. Sve porudžbine napravljene do 14h biće isporučene sutradan, a najkasnije u roku od 5 radnih dana, ukoliko dođe do nepredviđenih okolnosti. Ukoliko je porudžbina izvršena preko vikenda (subota ili nedelja) ili tokom praznika, isporuka se vrši prvog sledećeg radnog dana, a najkasnije u roku od 5 dana, ukoliko dođe do nepredviđenih okolnosti. 

AU Filly Farm se obavezuje da naručene artikle isporuči neoštećene i u predviđenom roku. Kupac je dužan da prilikom preuzimanja poručenog proizvoda proveri eventualna oštećenja i odmah ih reklamira dostavnom radniku, kao i da odbije prijem vidno oštećene robe.

Plaćanje

Proizvode koje želite da kupite možete plaćati pouzećem ili platnom karticom.

  • Plaćanje pouzećem podrazumeva plaćanje iznosa sa porudžbenice prilikom preuzimanja pošiljke. Plaćanje se vrši u gotovom novcu na ruke dostavnom radniku koji Vam donosi pošiljku.
  • Plaćanje platnim karticama (Dina, Visa, Master ili Maestro). Prilikom poslednjeg koraka pre potvrde kupovine, sistem će Vas preusmeriti na sigurnosni link Banca Intesa gde je potrebno da unesete podatke o Vašoj platnoj kartici. Ukupna suma i broj pošiljke su automatski uneti i ne mogu se menjati.

Prilikom unošenja podataka o platnoj kartici, poverljive informacije se prenose u zaštićenoj (kriptovanoj) formi. Sigurnost podataka prilikom kupovine garantuje prihvatilac platnih kartica, Banca Intesa, pa se tako kompletni proces naplate obavlja na stranicama banke. Podaci o platnoj kartici nisu dostupni našem sistemu ni u jednom trenutku.

AU Filly Farm je zabranjeno prodavanje, naručivanje, obezbeđivanje illi razmena podataka potrošača ili informacija o platnoj kartici u bilo kojoj formi trećoj strani, sem ako to nije banka ili nadležni državni organi.