Sa nama je lakše

/ /

Astax+3 Direct 20 kesica

1.323,00 RSD

ASTAX +3 DIRECT je moćna kombinacija astaksantina i tri dodatna sastojka (selen, cink i vitamin C) za JAČI IMUNITET i ZAŠTITU OD OKSIDATIVNOG STRESA!
štiti ćelije od oksidativnog stresa
aktivira limfocite i jača imunitet, pojačava produkciju antitela, deluje antiinflamatorno
pomaže u regulisanju krvnog pritiska i nivoa holesterola u krvi
povećava vlažnost i elastičnost kože i usporava starenje
poboljšava vid i štiti oko od katarakte i makularne degeneracije oka
poboljšava mentalne funkcije, štiti neurone od oksidativnog stresa
smanjuje bolove u zglobovima i povećava njihovu pokretljivost
povećava broj i kvalitet spermatozoida
Posebno je ispitivan antioksidativni efekat astaksantina kod gojaznih osoba, kod pušača, žena u menopauzi i sportista i u svim ovim grupama pokazan je njegov visoko antioksidantni potencijal.

Na zalihama

Na zalihama

22382

Opis

Astaksantin je jedan od najjačih prirodnih antioksidanasa. Naučno je dokazano da je astaksantin 6000 puta jači antioksidans od vitamina C, 800 puta jači od koenzima Q10, 550 puta jači od katehina iz zelenog čaja i 75 puta jači od alfa lipoinske kiseline.Vitamin C doprinosi normalnoj funkciji imunog sistema, smanjenju umora i iscrpljenosti, formiranju kolagena, metabolizmu stvaranja energije i zaštiti ćelija od oksidativnog stresa. Cink i selen doprinose normalnoj funkciji imunog sistema i zaštiti ćelija od oksidativnog stresa.

Sadržaj jedne kesice rastopiti direktno u ustima. Uzimati jedanput dnevno.

Dodatne informacije

Sastav

Astaksantin 4mg
Vitamin C 300mg
Cink 10mg
Selen 55 µg

Delovanje

Astaksantin je jedan od najjačih prirodnih antioksidanasa. Naučno je dokazano da je astaksantin 6000 puta jači antioksidans od vitamina C, 800 puta jači od koenzima Q10, 550 puta jači od katehina iz zelenog čaja i 75 puta jači od alfa lipoinske kiseline.Vitamin C doprinosi normalnoj funkciji imunog sistema, smanjenju umora i iscrpljenosti, formiranju kolagena, metabolizmu stvaranja energije i zaštiti ćelija od oksidativnog stresa. Cink i selen doprinose normalnoj funkciji imunog sistema i zaštiti ćelija od oksidativnog stresa

Težina/ veličina pakovanja

20 kesica

Farmaceutski oblik

Prašak za direktnu oralnu primenu

Uzrasna kategorija

Proizvođač