Sa nama je lakše

/ /

Anafarm B12 Biovit 30 lingvaleta

840,00 RSD

Preparat B12 vitamin u obliku kuglica, crvene boje sa ukusom višnje je namenjen za stanje nedostatka vitamina B12. Značajan vitamin se u telu može čuvati i do nekoliko godina, međutim nedovoljnim unosom kroz ishranu se može povećati rizik od gubitka zaliha. Unosom ovog dijetetskog suplementa svom telu obezbeđujete ključan vitamin za normalan rad mozga i nervnog sistema. B12 vitamin pomaže kod stvaranja i obnavljanja crvenih krvih ćelija, zbog čega održava imuni sistem spremnim za odbranu.

Na zalihama

Na zalihama

3732

Opis

Vitamin B12 je značajan za održavanje normalne funkcije mozga i nervnog sistema, stvaranje crvenih krvnih zrnca, smanjenje umora i iscrpljenosti.

Odrasli: 1 lingvaletu dnevno rastopiti pod jezikom

Proizvod ne sadrži gluten, GMO/BSE/TSE supstance, alergene ili druge supstance koje mogu narušiti ljudsko zdravlje. Proizvod ne treba da uzimaju osobe preosetljive na neki od sastojaka preparata. Trudnice i dojilje pre upotrebe preparata treba da se konsultuju sa lekarom.

Dodatne informacije

Sastav

1000 µg vitamina B12 (metilkobalamin)

Delovanje

Vitamin B12 je značajan za održavanje normlane funkcije mozga i nervnog sistema, stvaranje crvenih krvnih zrnca, smanjenje umora i iscrpljenosti.

Farmaceutski oblik

Tableta

Proizvođač