Sa nama je lakše

Sold out
/

ZDROVIT COMPLEX + ZN 20 KESICA

RSD RSD

Zdrovit Comlex je dodatak ishrani koji sadrži kompleks vitamina i minerala neophodnih za pravilno odvijanje fizioloških procesa u organizmu u kombinaciji sa luteinom.

24711
Brend:: Dr Theiss

Description

Zdrovit Comlex je dodatak ishrani koji sadrži kompleks vitamina i minerala neophodnih za pravilno odvijanje fizioloških procesa u organizmu u kombinaciji sa luteinom. Vitamini B grupe i jod su neophodni za funkcionisanje nervnog sistema i odvijanje metaboličkih procesa koji daju organizmu neophodnu energiju a snažni oksidansi, vitamini E i C, doprinose zaštiti ćelija od oksidativnog stresa. U kombinaciji sa mineralima cinkom i gvoždjem podržavaju funkciju imunog sistema. Gvožđe učestvuje u snabdevanju tkiva neophodnim kiseonikom. Lutein, jedinjenje iz grupe karotenoida, je antioksidans koji može doprineti zaštiti oka od štetnog delovanja slobodnih radikala nastalih dejstvom sunčevih zraka ili zračenjem kompjuterskog i TV ekrana.
Zdrovit Complex se preporučuje odraslima i adolescentima kao dodatak ishrani koji može doprineti smanjenju osećaja umora i malaksalosti u periodima intenzivnih fizičkih i mentalnih aktivnosti, stresa i iscrpljujućeg rada.

Additional information

barkod

5906204020088

Sastav

Vitamin C (L-askorbinska kiselina) – 60mg ; Niacin (nikotinamid) – 12mg; Vitamin E (DL-α-tokoferilacetat) – 9mg α-TE; Pantotenska kiselina (kalcijum-D-pantotenat)-4,5mg; Vitamin B6 (piridoksin hidrohlorid)-1,05mg; Vitamin B2 (natrijum-riboflavin-5′-fosfat)-1,05mg; Vitamin B1 (tiamin-mononitrat) – 0,825mg; Folna kiselina (pteroilmonoglutaminska kiselina) – 150µg; Biotin (D-biotin)-37,5µg; Vitamin B12 (cijanokobalamin) -1,875µg; Cink (cink-sulfat)-10,6mg; Gvožđe (gvožđe(II)-sulfat)-9,9mg; Jod (kalijum-jodid)- 100µg; Rutin -1 mg; Lutein- 300µg.

Doziranje i način upotrebe

1 tableta dnevno.

Uzrasna kategorija

Proizvođač