Sa nama je lakše

Sold out
/ /

Viranto Forte 3+ sirup 100ml

786,24 RSD

VIRANTO Forte je sirup koji je prirodno rešenje za prehladu i grip. Viranto Forte sirup treba primeniti odmah, u roku od 2 sata nakon pojave prvih simptoma prehlade i gripa. Dokazano je da primenjen u prva 2 sata nakon pojave prvih simptoma prehlade i gripa, u preporučenoj dnevnoj dozi, efikasno deluje u stanjima prehlade i gripa. Dragi roditelji, preporučujemo da Viranto Forte imate kod kuće kako biste mogli da primenite vašim mališanima odmah po pojavi prvih simptoma.
Glavni aktivni sastojci sirupa Viranto Forte su ekstrakt ploda crne zove i ekstrakt pelargoniuma (južnoafričke muškatle). Delotvornost i bezbednost ovih aktivnih sastojaka u stanjima prehlade i gripa danas su prikazani u brojnim kliničkim studijama publikovanim u medicinskim časopisima.

Nema na zalihama

24763

Opis

Dokazano je da primenjen u prva 2 sata nakon pojave prvih simptoma prehlade i gripa, u preporučenoj dnevnoj dozi, efikasno deluje u stanjima prehlade i gripa.

Deca starija od 3 godine 2x dnevno po 5ml, deca starija od 12 godina I odrasli 2x dnevno po 7.5ml

VIRANTO Forte je sirup koji je prirodno rešenje za prehladu i grip.

Dodatne informacije

Težina 0,150 kg
Sastav

U 10 ml sirupa nalazi se: ekstrakt korena pelargonijuma 35mg, suvi ekstrakt ploda zove 200mg, ekstrakt ploda acerole 120mg, ekstrakt ploda sipka 86mg, cink 5,5mg, Vitamin D3 10 mikrograma, Bakar 0,55mg

Delovanje

Dokazano je da primenjen u prva 2 sata nakon pojave prvih simptoma prehlade i gripa, u preporučenoj dnevnoj dozi, efikasno deluje u stanjima prehlade i gripa.

Farmaceutski oblik

Sirup

Uzrasna kategorija

Proizvođač