Sa nama je lakše

/ /

MaxMedica Migralin 60 kapsula

2.167,20 RSD

Migralin je formulisan na bazi standardizovanih ekstrakata biljaka majčinski vratić (Tanacetum parthenium – Feverfew) i crnog bibera (Piper nigrum), magnezijuma, koenzima Q10 i vitamina B2. Zahvaljujući sadržaju aktivnih sastojaka koji deluju antiinflamatorno, antioksidativno i dorinose normalnoj nervnoj provodljivosti, Migralin se koristi u profilaktičkoj terapiji migrenskih glavobolja, u cilju smanjenja učestalosti, težine i trajanja migrenoznog ataka, a samim tim i smanjenje onesposobljenosti usled migrene i poboljšanje kvaliteta života pacijenta. Osim kod migrene, Migralin može doprineti olakšanju kod drugih vrsta glavobolje.

Na zalihama

Na zalihama

30886

Opis

Migralin je formulisan na bazi standardizovanih ekstrakata biljaka majčinski vratić (Tanacetum parthenium – Feverfew) i crnog bibera (Piper nigrum), magnezijuma, koenzima Q10 i vitamina B2.

Zahvaljujući svom kompleksnom sastavu, koristi se u profilaktičkoj terapiji migrenskih glavobolja, kao i za ublažavanje simptoma migrene.
Preporučuje se za profilaktičku terapiju migrenskih glavobolja; u cilju ublažavanja simptoma migrene i kao pomoć kod glavobolja drugih etiologija.

2 kapsule dnevno

Dodatne informacije

Sastav

Dnevna doza (2 kapsule): ekstrakt lista majčinskog vratića standardizovan na 0,5% partenolida 52 mg, magnezijum 350 mg, vitamin B2 100 mg, koenzim Q10 100 mg, ekstrakt ploda crnog bibera standardizovan na 95% piperina 10 mg

Delovanje

Preporučuje se za profilaktičku terapiju migrenskih glavobolja; u cilju ublažavanja simptoma migrene i kao pomoć kod glavobolja drugih etiologija.

Težina/ veličina pakovanja

60 KAPSULA

Proizvođač