Sa nama je lakše

Sold out
/ /

MaxMedica GS Flex 60 kapsula

0,00 RSD 0,00 RSD

GS Flex je proizvod jedinstvene formulacije, koji u dnevnoj dozi sadrži optimalne koncentracije hondroprotektora (glukozamin sulfata i hondroitin sulfata), serapeptaze i vitamina C i D. GS Flex doprinosi očuvanju normalne strukture i funkcije zglobova, hrskavice i kostiju, ublažava otok i bol i poboljšava pokretljivost zglobova.Glukozamin štiti hrskavicu od razgradnje, doprinosi sintezi vezivnog tkiva kostiju, ublažava upalne procese i bol. Hondroitin doprinosi adekvatnoj hidrataciji hrskavice i povećanju njene elastičnosti. Zahvaljujući antiinflamatornom delovanju, hondroitin smiruje upalne procese i doprinosi ublažavanju bola. Serapeptaza je proteolitički enzim koji smiruje upalne procese, smanjuje otoke i ublažava bol. Serapeptaza sadržana u proizvodu je gastrorezistentna, čime je značajno povećana njena bioraspoloživost i iskoristljivost u organizmu. Vitamin C doprinosi normalnom stvaranju kolagena za normalnu funkciju hrskavice i kostiju, i zaštiti ćelija od oksidativnog stresa. Vitamin D doprinosi normalnoj apsorpciji kalcijuma i fosfora, pravilnoj mineralizaciji kostiju i normalnoj funkciji mišića.

27546

Opis

Preporučuje se primena GS Flex kapsula kod osteoartritisa; reumatoidnog artritisa; osteoporoze; uganuća; iščašenja; istegnuća; preloma kostiju i sportskih povreda.

2 kapsule dnevno

Dodatne informacije

Sastav

Dnevna doza (2 kapsule) sadrži:
Glukozamin-sulfat 1500 mg, hondroitin-sulfat 500 mg, serapeptaza 60 000 IU, vitamin D 400 IU, vitamin C 40 mg

Delovanje

Preporučuje se primena GS Flex kapsula kod osteoartritisa; reumatoidnog artritisa; osteoporoze; uganuća; iščašenja; istegnuća; preloma kostiju i sportskih povreda.

Težina/ veličina pakovanja

60 KAPSULA

Proizvođač