Sa nama je lakše

Sold out
Placeholder
/

Joint MD Repair gel 75ml

210 RSD

Nema na zalihama

7200
Brend:: AMN

Description

Joint MD Repair Gel je inovativna i najkompleksnija formula koja se koristi kao pomoć za lečenje bola u zglobovima, tetivama i mišićima, a koristi se po preporuci prestižne američke MAYO klinike. Snažna formula sa trostrukim delovanjem je sačinjena po preporuci sastojaka ove klinike, i dokazano deluje na ublažavanje bolova koji se javljaju u zglobovima, kao i na umanjenje ukočenosti zglobova. Joint MD Repair Gel može da ima snažno dejstvo na povećanje pokretljivosti zglobova.
Joint MD Repair gel je jedini preparat na tržištu koji predstavlja jedinstvenu i idealno balansiranu kombinaciju 6 različitih vrsta biljaka koje se koriste za umanjenje i olakšanje bolova: čili paprike, đumbira, kurkume, ruzmarina, eukaliptusa i kamfora.
Joint MD Repair Gel omogućava da na siguran način ublažite bol, bez upotrebe hormona i antiinflamantornih lekova koji mogu imati brojne posledice u organizmu.

Joint MD Repair Gel je moćan gel koji se preporučuje za:
– Bol u vratu i ramenima
– Bol u kolenu
– Bol u skočnom i ručnom zglobu
– Bol izazvan preopterećenjem
– Povrede ligamenata
– Povrede mišića
– Bol u leđima
– Bol kod uganuća
– Grčeve u mišićima
– Sportske povrede

Joint MD Repair Gel je namenjen za spoljašnju upotrebu. Gel se nanosi u tankom sloju na ciljna mesta (mišiće i zglobove). Koristi se 2-3 puta dnevno, deluje 10-12 sati i blagotvorno dejstvo se oseća već nakon nekoliko minuta. Nakon nanošenja gela obavezn

Additional information

Sastav

L-askorbinska kiselina (vitamin C), L- karnitin-L-tartarat, suvi ekstrakt korena Make (Lepidium meyeni), suvi ekstrakt semena grožđa (Vitis vinifera), suvi ekstrakt korena Eleutherococcus senticosus, DL-α-tokoferil-acetat (vitamin E), magnezijum-oksid, ci

Farmaceutski oblik

Gel

Uzrasna kategorija

barkod

8606106776249