Sa nama je lakše

Sold out
/

BIMUNAL IMUNO ADULTS

280 RSD

Bimunal Imuno Adults je suplement u obliku kapsula, prirodnog sastava namenjen jačanju imuniteta, za decu stariju od 12 godina i za odrasle.

Nema na zalihama

27111
Brend:: 4U Pharma

Description

Bimunal Imuno Adults je suplement u obliku kapsula, prirodnog sastava namenjen jačanju imuniteta, za decu stariju od 12 godina i za odrasle. Sadrži jedinstvenu kombinaciju sastojaka – baobab, zovu, acerolu, propolis, cink, bakar i vitamine C i D. Plod baobaba je hrana bogata prirodnim vitaminima, mineralima i vlakanima u visokoj koncentraciji, a zbog svog jedinstvenog nutritivnog sastava, često se naziva “super voćka”. Propolis je smolasta materija koju sakupljaju pčele sa cvetova i kao takav veoma je bogat vitaminima, mineralima, flavonoidima, smolom. Zova, vitamini C i D, cink i bakar doprinose normalnoj funkciji imunskog sistema. Osim toga, vitamin C i bakar daju doprinos održavanju normalnog energetskog metabolizma i smanjenju umora i iscrpljenosti, a vitamin C, cink i bakar štite ćelije od oksidativnog stresa.

Popiti jednu kapsulu dnevno.

Additional information

Sastav

1 kapsula sadrzi: sprašena pulpa ploda baobaba 200mg
-suvi ekstrakt ploda zove 75mg
-ekstrakt ploda acerole 60mg
-vitamin C 65mg
-cink

Delovanje

Plod baobaba je hrana bogata prirodnim vitaminima mineralima i vlakanima u visokoj koncentraciji a zbog svog jedinstvenog nutritivnog sastava često se naziva “super voćka”.
Propolis je smolasta materija koju sakupljaju pčele sa cvetova i kao takav veom

Težina/ veličina pakovanja

0

Uzrasna kategorija

Proizvođač

barkod

8606107509372