Sa nama je lakše

Sold out

XIBIZ STRONG PROTECTION IKARIDIN ROLL-ON PROTIV UBODA KOMARACA, 50ML

538,65 RSD

Xibiz Strong Protection IKARIDIN roll-on je repelent koji laboratorijski dokazano štiti od komaraca iz roda Aedes koji su upravo prenosnici virusa Zapadnog Nila.

Nema na zalihama

27378

Opis

Xibiz Strong Protection IKARIDIN roll-on je repelent koji laboratorijski dokazano štiti od komaraca iz roda Aedes koji su upravo prenosnici virusa Zapadnog Nila.

Predstavlja idealno rešenje za dugotrajnu i sigurnu zaštitu od uboda komaraca, krpelja i muva i do 5 sati nakon primene, uz produženo delovanje nakon ponovnog nanošenja. Formulisan je na bazi 20% ikaridina koji SZO (Svetska zdravstvena organizacija) preporučuje kao izuzetno efikasan i potpuno bezbedan repelent protiv uboda insekata namenjen celoj porodici, te Xibiz Strong Protection IKARIDIN roll-on mogu bezbrižno koristiti i deca starija od 6 meseci.

Primena putem roll-on aplikatora omogućava ekonomičnije nanošenje manje količine proizvoda na željene površine na koži, nakon čega na koži ostaje veoma prijatan osećaj, zahvaljujući formulaciji obogaćenoj pantenolom, vitaminom E i etarskim uljem pitome nane.

Xibiz Strong Protection IKARIDIN roll-on je potpuno bezbedan za primenu na suncu. Takođe, jedna od prednosti ikaridina je upravo ta što je bezbedan za tkanine (ukoliko dođe do slučajnog kontakta), ne utiče na strukturu laka za nokte i inertan je u kontaktu sa različitim vrstama plastike (ne menja im izgled i strukturu).

Dodatne informacije

Težina 0,077 kg
Sastav

ikaridin (20%)
pantenol
vitamin E
etarsko ulje pitome nane

Delovanje

Xibiz Strong Protection IKARIDIN roll-on protiv uboda insekata pruža dugotrajnu i sigurnu zaštitu od komaraca, krpelja i muva i do 5 sati, ili duže uz ponovno nanošenje. Formulisan je na bazi 20% ikaridina, izuzetno efikasnog i bezbednog repelenta, te je Xibiz Strong Protection IKARIDIN roll-on namenjen celoj porodici. Nakon primene na mesta koja želite da zaštitite od uboda i ujeda insekata, ostaje veoma prijatan osećaj na koži, zahvaljujući formulaciji obogaćenoj pantenolom, vitaminom E i etarskim uljem pitome nane.

Xibiz Strong Protection IKARIDIN roll-on je potpuno bezbedan za primenu na suncu.

Takođe, jedna od prednosti ikaridina je upravo ta što je bezbedan za tkanine (ukoliko dođe do slučajnog kontakta), ne utiče na strukturu laka za nokte i inertan je u kontaktu sa različitim vrstama plastika (ne menja im izgled i strukturu).

Nacin primene

Pomoću roll-on aplikatora ravnomerno naneti na delove kože koje želite da zaštitite. Ukoliko želite da nanesete proizvod na lice, nanesite ga prvo na dlanove, a potom na kožu lica, izbegavajući predeo oko očiju i usta. Koristiti po potrebi, jednom do dva puta dnevno. Za produženo delovanje ponoviti nanošenje.

Težina/ veličina pakovanja

Težina 0.077 kg

Uzrasna kategorija

,

barkod

8606015665238