Sa nama je lakše

Sold out
Placeholder
/

VITAMIN D3 VIT 2000 IU+IN ULIN CPS A30

200 RSD

Proizvod se mora koristiti pod medicinskim nadzorom. Ne preporučuje se osobama sa hiperkalcemijom i hiperparatireoidizmom.Prekomerna upotreba može izazvati neželjene efekte i potrebno je potražiti konsultaciju lekara.Proizvod nije pogodan  kao jedini izvo

Nema na zalihama

5983

Description

Dacom D3 vitamin je prirodnog porekla sa dodatkom inulina. Inulin je biljni polimer, svrstava se u prebiotike zbog svog pozitivnog učinka na crevnu mikrofloru. Inulin deluje na rast bifidobakterija. Blagotvorno delovanje bifidobakterija uključuje inhibiciju rasta patogenih bakterija, stimulacija komponenata imunološkog sistema i pomoć u apsorpciji određenih jona i sinteza B vitamina.
Inulin poboljšava bioiskoristivost i ravnotežu minerala. Smatra se da fermentacijom inulina dolazi do zakiseljavanja sadržaja kolona, što za posledicu ima rast koncentracije joniziranih minerala, posebno kalcijuma i magnezijuma.
Primenjuje se kod : osoba sa smanjenim kognitivnim funkcijama, oslabljenog imuniteta, osteoporoze, dijabetičara, autoimunih bolesti, prekomernog napora, kardiovaskularnih oboljenja, onkoloških pacijenata.

Odrasli i deca iznad 6 godina jednom dnevno popiti jednu kapsulu ili prema savetu  lekara.

Additional information

Sastav

inulin, holekalciferol, želatin (kapsula), magnezijum stearat (sredstvo protiv zgrudvavanja), titan-dioksid (boja).

Težina/ veličina pakovanja

5,5 x 5,5 x 9,2

Farmaceutski oblik

Kapsule

Uzrasna kategorija

Proizvođač

barkod

8594011213211