Sa nama je lakše

UTIDIR 60 A10 KESICA

1.800,00 RSD

Kompletan je i efikasan uroprotektor sa klinički potvrđenim rezultatima.Inhibira adheziju bakterija i smanjuje opterećenost bakterijama urinarni i intestinalnni trakt.

Na zalihama

Na zalihama

27376

Opis

Kompletan je i efikasan uroprotektor sa klinički potvrđenim rezultatima.Inhibira adheziju bakterija i smanjuje opterećenost bakterijama urinarni i intestinalnni trakt. Snažan je u borbi protiv upale. Pogodan je za primenu sa antibioticima i za prevenciju rekurentnih infekcija. Preporučuje se kod: uretritisa, cistitisa , prostatitisa

Odrasli: jednom dnevno, najbolje uveče pre spavanja, na praznu bešiku, što kasnije nakon obroka. Sadržaj kesice rastvoriti u 100ml vode. Proizvod ne treba da uzimaju osobe preosetljive na neki od sastojaka proizvoda! Proizvod nije namenjen trudnicama, dojiljama, osobama mlađim od 18 godina. U slučaju istovremene primene sa gvožđem, uzimati 1-2 sata nakon uzimanja proizvoda na bazi gvožđa.
Dozvoljena je primena do 14 dana.

Kod nekomplikovanih i prevenciju rekurentnih urinarnih infekcija kao i uz antibiotsku terapiju

Sastav: inulin, maltodekstrin, D-manoza, arapska guma (stabilizator),ekstrakst ploda brusnice, ekstrakt lista medveđeg uva, ksantan guma(Zgušnjivač), cvekla crvena (boja), limunska kiselina, ektrakt lista masline, Lactobacillus acidophilus, natrijum-citrat (regulator kiselosti), aroma, natrijum-ciklamat(zaslađivač) acesulfam K (zaslađivač)silicijum-dioksid (sredstvo protiv zgrudnjavanja), ekstrakt lista java čaja.

 

Dodatne informacije

Uzrasna kategorija

Proizvođač