Sa nama je lakše

Sold out
Placeholder
/

UTIDIR 60 – 10kesica

200 RSD

Proizvod ne treba da uzimaju osobe preosetljive na neki od sastojaka proizvoda! Proizvod nije namenjen trudnicama, dojiljama, osobama mlađim od 18 godina. U slučaju istovremene primene sa gvožđem, uzimati 1-2 sata nakon uzimanja proizvoda na bazi gvožđa.

Nema na zalihama

27376

Description

Kompletan je i efikasan uroprotektor sa klinički potvrđenim rezultatima.Inhibira adheziju bakterija i smanjuje opterećenost bakterijama urinarni i intestinalnni trakt. Snažan je u borbi protiv upale. Pogodan je za primenu sa antibioticima i za prevenciju

rekurentnih infekcija. Preporučuje se kod: uretritisa, cistitisa , prostatitisa inhibira adheziju bakterija i smanjuje opterećenost bakterijama urinarni i intestinalnni trakt.

Snažan je u borbi protiv upale.

Pogodan je za primenu sa antibioticima i za prevenciju rekurentnih infekcija.

Preporučuje se kod: uretritisa, cistitisa , prostatitisa.

Odrasli: jednom dnevno, najbolje uveče pre spavanja, na praznu bešiku, što kasnije nakon obroka. Sadržaj kesice rastvoriti u 100ml vode.

Additional information

Sastav

inulin, maltodekstrin, D-manoza, arapska guma (stabilizator),ekstrakst ploda brusnice, ekstrakt lista medveđeg uva, ksantan guma(Zgušnjivač), cvekla crvena (boja), limunska kiselina, ektrakt lista masline, Lactobacillus acidophilus, natrijum-citrat (regul

Delovanje

Kod nekomplikovanih i prevenciju rekurentnih urinarnih infekcija kao i uz antibiotsku terapiju

Težina/ veličina pakovanja

4 x 12,5 x 9,6

Farmaceutski oblik

Prašak

Uzrasna kategorija

Proizvođač

barkod

8057289181236