Sa nama je lakše

Sold out
/ /

PROBIOTIC kapsule paket 1+1 gratis

399,00 RSD 600,00 RSD

Dodatak ishrani *Prevencija putničke dijareje* Kombinacija koja može doprineti obnavljanju i održavanju normalne crevne mikrobiote

Nema na zalihama

37149

Opis

Probiotic® u svom sastavu sadrži pažljivo birane sojeve probiotskih bakterija u količini koja je dovoljna da spreči nastanak stomačnih problema, uz komforno doziranje od 1 kapsule dnevno. Tehnologija izrade je jedinstvena i upravo zahvaljujući tome obezbeđena je dodatna stabilnost i efikasnost preparata. Probiotski sojevi koji ulaze u sastav Probiotic®-a nastali su kao rezultat više od 80 godina istraživanja u Institutu Lallemand Rosell. Oni zadovoljavaju najstrože kriterijume po pitanju tehnologije izrade, kvaliteta i efikasnosti. Svaki soj je dokumentovan i registrovan u Pasterovom institutu u Parizu.

Preporučeno doziranje: 1 kapsula dnevno Kapsula se može otvoriti i sadržaj kapsule dati deci i odraslima koji ne mogu da gutaju kapsulu.

Dodatne informacije

Težina 0,1 kg
Sastav Jedna kapsula sadrži: Lactobacillus helveticus Rosell-52, Lactobacillus rhamnosus Rosell-11, Bifidobacterium longum Rosell-175. Prevencija i terapija putničke dijareje, disbalans crevne mikroflore izazvan kontaminiranom hranom i pićem, lekovima, inflamatorne bolesti creva
Delovanje Probiotic® u svom sastavu sadrži pažljivo birane sojeve probiotskih bakterija u količini koja je dovoljna da spreči nastanak stomačnih problema, uz komforno doziranje od 1 kapsule dnevno. Tehnologija izrade je jedinstvena i upravo zahvaljujući tome obezbeđena je dodatna stabilnost i efikasnost preparata. Probiotski sojevi koji ulaze u sastav Probiotic®-a nastali su kao rezultat više od 80 godina istraživanja u Institutu Lallemand Rosell. Oni zadovoljavaju najstrože kriterijume po pitanju tehnologije izrade, kvaliteta i efikasnosti. Svaki soj je dokumentovan i registrovan u Pasterovom institutu u Parizu.
Težina/ veličina pakovanja 10 kapsula
Farmaceutski oblik Kapsula
Proizvođač