Sa nama je lakše

/

NICE COLLAGEN GRAN KES A15

2.287,80 RSD

Redukuje pojavu bora, poboljšava strukturu kose, kože i noktiju.
Visoka koncentracija kolagena od 5g po dozi.
Apsorbuje se 1,5 puta efikasnije u odnosu na ostale kolagene životinjskog porekla. Smatra se najsigurnijim i najčistijim biološki dostupnim kolagenom.

Na zalihama

Na zalihama

8169

Opis

Apsorbuje se 1,5 puta efikasnije u odnosu na ostale kolagene životinjskog porekla. Smatra se najboljim izvorom kolagena u medicinske svrhe, kao i najsigurnijim i najčistijim biološki dostupnim kolagenom. Vitamin C doprinosi normalnom stvaranju kolagena, normalnoj funkciji hrskavice, krvnih sudova i kože. Cink doprinosi održavanju normalne kose, noktiju i kože. Bakar doprinosi normalnoj pigmentaciji kože i kose, održava normalnu fiunkciju vezivnog tkiva, vitamin E, vitamin C, cink i bakar doprinose zaštiti ćelija od oksidativnog stresa. Rezultati svakodnevne upotrebe u periodu od 6 do 8 nedelja: podstiče regeneraciju kože, smanjuje pojavu bora i popravlja strukturu kose i noktiju, povoljno utiče na zaceljivanje rana, smanjenje telesne težine i na elastičnost zglobova, ligamenata i mišića.

Doziranje i način primene: Rastvoriti sadržaj jedne kesice Nice kolagena u 200 ml vode, soka, jogurta ili nekog drugog napitka koji nije previše kiseo i popiti jednom dnevno. Dobro promešati i uvek koristiti sveže pripremljen napitak. Naš proizvod je namenjen starijima od 25 godina, izuzev trudnica i dojilja.

Nice Collagen Drink sadrži Naticol® hidrolizovani riblji kolagen uz dodatak nutrijenata, (vitamin C, vitamin E, bakar i cink). Smatra se najboljim izvorom kolagena u medicinske svrhe.

Redukuje pojavu bora, poboljšava strukturu kose, kože i noktiju
Osobine artikla: Visoka koncentracija kolagena od 5g po dozi
Osobine artikla: Apsorbuje se 1,5 puta efikasnije u odnosu na ostale kolagene životinjskog porekla. Smatra se najsigurnijim i najčistijim biološki dostupnim kolagenom.

Dodatne informacije

Sastav

U jednoj kesici: Naticol® – hidrolizovani riblji kolagen tipa I 5000 mg, vitamin C (L-askorbinska kiselina) 80,0 mg, Cink (cink-glukonat) 15,0 mg, vitamin E (DL-α-tokoferil-acetat) 15,0 mg, bakar (bakar-citrat hemihidrat) 1,0 mg