Sa nama je lakše

/ /

Neuro MD 20 kapsula

2.214,00 RSD

Najbrži neuroprotektor za zaštitu i regeneraciju nerava, 20 kapsula

Na zalihama

Na zalihama

20475

Opis

Neuro MD je jedinstven, moćan i brz neuroprotektor koji je napravljen po preporuci neurologa.

Ovo je najmoderniji neuroprotektor na našem tržištu i sadrži dva puta veću količinu vitamina B6 i B3.

Sadrži metil oblik vitamina B12 koji ne zahteva aktivaciju, odmah deluje i brže ublažava bolove, i osećaj trnjenja pod kožom,brzo pomaže kod neuralgija i migrena.

Neuro MD efikasno obnavlja oštećene nerve i može da pomogne u poboljšanju rada kognitivnih procesa.

Brza regeneracija oštećenih nerava:

Neuro MD sadrži jedinstvenu kombinaciju nukleotida i vitamina koji utiču na prirodni proces regeneracije oštećenih nerava usled bolnih stanja povezanih sa kičmenim stubom. Kombinacija aktivnih supstanci u proizvodu Neuro MD pažljivo je izabrana na osnovu pozitivnih rezultata naučnih istraživanja.

Aktivne komponente koje se mogu naći u dodatku ishrani Neuro MD utiču na prirodni proces regeneracije oštećenih nerava usled bolova povezanih sa kičmenim stubom kao što su:

bol u vratu,
bolni sindrom u lumbalnom delu,
bolni sindrom u predelu ramena i ruku,
lumbago ili bolni sindrom u donjem predelu leđa,
išijas,
kompresija korena nerava,
razne radikulopatije,
diskus hernija (pre ili posle operacije) sa rezultirajućim neuralgijama i polineuropatijama.

Neuro MD sadrži jedinstvenu kombinaciju sledećih nukleotida i vitamina: uridin-5-monofosfat, vitamin B1, B6, B3, B12 ( metilkobalamin) i folnu kiselinu. Uloga Uridin-5- monofosfata je da učestvuje u sintezi RNA, stimuliše profilaciju Švanovih ćelija i na taj način učestvuje u stvaranju mielina, indukuje rast ćelija i diferencijaciju neurona i na taj način postiže neuroproprotektivnu aktivnost.Takođe ubrzava i pomaže nervno-mišićnu regeneraciju i inhibira predajnike za prenos bolova u kičmenu moždinu.

Tiamin doprinosi normalnom funkcionisanju nervnog sistema. Zalihe ovog vitamina u ljudskom telu su relativno male, pa se mora obezbediti redovan unos. Prekomerni tiamin se izlučuje u urin.

Niacin (nikotinamid) je jedan od važnijih vitamina B. Doprinosi normalnom funkcionisanju nervnog sistema.

Piridoksin se mora, kao i ostali vitamini B, redovno konzumirati. Doprinosi normalnom funkcionisanju nervnog sistema, imunološkog sistema i normalnoj sintezi cisteina.

Ljudsko telo ne može da sintetiše folnu kiselinu, pa se mora unositi hranom. Uključuje se u proces ćelijske deobe i doprinosi normalnoj sintezi aminokiselina.

Metilkobalamin je jedan od dva aktivna oblika vitamina B12. On štiti neurone i obnavlja oštećene nerve. Takođe je potreban za očuvanje integriteta masnog omotača koji štiti neurone.Metilkobalamin deluje zajedno sa folatima u sintezi DNK.

Neuro MD ne sadrži so, gluten, kvas, soju ili mlečne proizvode.

Proizvod ne sadrži konzervanse.

Pogodno za vegane i vegeterijance.

Način upotrebe: 1 kapsula dnevno sa malo vode. Preporučuje se uzimanje kapsula najmanje mesec dana. Korisnici će osetiti prednosti upotrebe Neuro MD kapsula za nekoliko dana. Po potrebi se upotreba Neuro MD kapsula može ponavljati sve dok korisnik ne oseti poboljšanje. Neuro MD je prirodan i bezbedan proizvod koji se može koristiti koliko god je potrebno.

Dodatne informacije

Sastav

uridin-5-monofosfat dinatrijumova so, vitamin B3 (nikotinamid), vitamin B6 (piridoksin-hidrohlorid), magnezijum-stearat (sredstvo protiv zgrudnjavanja), vitamin B1 (tiamin-hidrohlorid), titan-dioksid (boja), vitamin B12 (metilkobalamin), folna kiselina (pteroilmonoglutaminska kiselina).

Delovanje

Rapidno obnavlja oštećene nerve. Neuro MD predstavlja preciznu kombinaciju 6 važnih biološki aktivnih prirodnih jedinjenja koji utiču na prirodni proces regeneracije oštećenih nerava usled bolnih stanja povezanih sa kičmenim stubom

Farmaceutski oblik

Kapsula

Uzrasna kategorija

Proizvođač