Sa nama je lakše

Sold out
/ /

Multi-Gyn Actigel 50ml

1.449,00 RSD

Multi – Gyn ActiGel trenutno ublažava svrab, iritaciju, osetljivost, crvenilo i bol, nastalih usled bakterijske infekcije. Tretira i sprečava bakterijsku vaginozu (BV) i dodatne neprijatnosti kao što su pojačan sekret i neprijatan miris.

Nema na zalihama

7988

Opis

Multi-Gyn ActiGel je bio-aktivni gel. To znači da proizvod ima određenu biološku aktivnost. Ova biološka aktivnost je jedinstvena i temelji se na standardizovanoj velikoj količini bio-aktivnih polisaharida. Ključna komponenta je patentirani polisaharidni kompleks nazvan 2QR. Ovaj kompleks ima jedinstvenu sposobnost da inhibira rast štetnih mikroorganizama i da stimuliše rast korisnih laktobacila u vagini. Ovo je veoma važno za vaginalnu floru, posebno za sprečavanje i tretman prekomernog razmnožavanja kokoidnih bakterija tzv. bakterijske vaginoze.

Delovanje:
Multi-Gyn ActiGel ima pH 4,1 (pH zdrave vagine). Ovaj proizvod je višestruko efikasan jer obnavlja korisnu vaginalnu floru. Trenutno ublažava: svrab, bol, crvenilo i osetljivost vaginalnog tkiva, čime se vaginalno tkivo dovodi u optimalno stanje.

Sprečava i ublažava bakterijsku vaginozu (BV)
Smanjuje neprijatan miris i pojačan sekret
Ima trenutni umirujući efekat na svrab i iritaciju
Ublažava vaginalne tegobe
Optimizuje vaginalnu floru i stanje tkiva
Sprečava gljivične infekcije
Siguran je i prirodan
Pakovanje: 50 ml

Dodatne informacije

Sastav

2QR kompleks + krospolimer galaktoarabinana i poliglukuronske kiseline, ksantan guma, glicerin, kaprilil glikol pH4.1

Težina/ veličina pakovanja

50 ML

Farmaceutski oblik

Vaginalni gel

Proizvođač