Sa nama je lakše

Sold out

Magnezijum Sport gel 150ml

648,90 RSD

Transdermalna magnezijumska terapija aktuelna je za poboljšanje stanja sportskih povreda. Osim što opušta mišiće ona ih zalečuje.

Nema na zalihama

30151

Opis

Transdermalna magnezijumska terapija aktuelna je za poboljšanje stanja sportskih povreda. Osim što opušta mišiće ona ih zalečuje.

Etarsko ulje čempresa poseduje veoma jako adstrigentno, diuretičko, antireumatičko, antiseptičko i tonizirajuće dejstvo. Zbog svojih antimikrobnih svojstava esencijalno ulje čempresa je zaista dobro u zaceljivanju rana kao i infekcija. U stvari, antimikrobne prednosti ulja čempresa nisu ograničene samo na rane i infekcije, već je ono dobro i za tretiranje celulita, varikoznih vena, čireva i akni. Ulje čempresa može da ublaži grčeve i ozbiljniju mišićnu napetost kao što je sindrom nemirnih nogu, ali i poboljša cirkulaciju kroz drenažu zadržane tečnosti usled koje i nastaju mišićni grčevi.

Lavanda pomaže kod neuralgija, išijasa, lumbaga, bolova u vratu, deluje na upale mišića i smanjuje mišićnu bol i napetost, utiče na reumu, uganuća, lumbago, artritis. Delujući antiinflamatorno i umirujuće, eliminišu se bolovi i ukočenost. Ulje se koristi za poboljšanje brojnih kožnih stanja , akna, psorijaze, upala. Dobro je za rane, posekotine, opekotine (iritacija na sunce,) te pomaže u regeneraciji i zarastanju ožiljaka.

Eukaliptus sadrži antiinflamatorna, antispazmodična i antiseptička svojstva koja pružaju značajno olakšanje od bolova u mišićima i zglobovima.

Divlja nana kada se primenjuje na koži ima efekat hlađenja i umirujuće dejstvo na telo, čime se smanjuje napetost mišića. Posebno je od pomoći kod bolova leđa i kičme, glavobolje i bolnih upala mišića.

Dodatne informacije

Sastav

Magnezijum hlorid obogaćen ekstraktima divlje nane, lavande, eukaliptusa i čempresa.

Farmaceutski oblik

Gel

Uzrasna kategorija

barkod

8606106776850