Sa nama je lakše

Sold out
/ /

Magnall Marine Mineral 30 kapsula 2+1

915,00 RSD

Magnall Marine Mineral je dijetetski suplement koji sadrži mineral magnezijum iz dva izvora i vitamin B6, koji deluje sinergijski sa magnezijumom. Doprinosi normalnoj funkciji mišića i nervnog sistema, smanjenju umora i iscrpljenosti, normalnom metabolizmu stvaranja energije, normalnom funkcionisanju hormonske aktivnosti, normalnoj sintezi proteina i ravnoteži elektrolita.

Nema na zalihama

10517

Opis

Magnall® Marine Mineral predstavlja jedinstveni mineralno-vitaminski kompleks, koji sadrži prečišćeni prirodni ekstrakt magnezijuma obogaćen vitaminom B6.
Vitamin B6 olakšava apsorpciju magnezijuma iz digestivnog trakta i pomaže njegov prolazak u ćelije.

Preporučuje se kod osoba koje imaju grčeve i bolove u mišićima, sportistima i osobama koje su pod velikim fizičkim opterećenjima, trudnicama i dojiljama, ženama u period PMS-a radi ublažavanja tegoba. Takođe ga mogu koristiti i pacijenti sa kardiovaskularnim tegobama, pacijenti sa dijabetes melitusom tipa 2, kao i pacijenti sa osteopenijom.

U formi je kapsula, koje su biljnog porekla i ne sadrži gluten.
Odrasli i deca starija od 12 godina- jedna kapsula dnevno.

Dodatne informacije

Sastav

Magnezijum-oksid 375 mg, kapsula (hidroksipropilmetilceluloza, boja titan-dioksid), skrob (kukuruzni), sredstvo za povećanje zapremine mikrokristalna celuloza, sredstvo protiv zgrudvavanja magnezijum stearat, vitamin B6 (piridoksin-hidrohlorid)

Težina/ veličina pakovanja

090

Farmaceutski oblik

Kapsula

Proizvođač