Sa nama je lakše

Sold out
Placeholder
/

Imunoglukan P4H sirup

280 RSD

Preventivnom primenom se smanjuje učestalost respiratornih infekcija, a akutnom obezbeđuje brži i trajniji oporavak i sprečava nastajanje sekundarnih infekcija.

Nema na zalihama

7074

Description

Imunoglukan sirup je prirodan i dokazano efikasan proizvod za jačanje imuniteta dece. Sadrži prirodni polisaharid Imunoglukan (beta-1,3/1,6-D-glukan) izolovan iz gljive bukovače (Pleurotus ostreatus) i vitamin C kao značajan prirodni antioksidans, koji štiti ćelije od oksidativnog stresa. Kliničke studije dokazuju bezbednost već od 1. godine u kontinuitetu do 6 meseci primene. Imunoglukan sirup preventivno smanjuje učestalost, a akutno skraćuje trajanje respiratornih infekcija. Ima idealan bezbedonosni profil, jer ne interaguje ni sa jednim lekom. Bez alergena, konzervanasa, boje, aditiva.

Imunoglukan sirup se primenjuje na prazan stomak, najbolje ujutru pola sata pre doručka. Preventivna primena podrazumeva doziranje 1ml/5kg, a akutna 2ml/5kg u trajanju 3-5 dana, nakon toga se nastavlja sa preventivnom primenom.

Additional information

Sastav

Sadrži 10mg/1ml Imunoglukana i 10mg/1ml vitamina C.

Delovanje

Vezuje se za Dektin-1 receptore na Payerovim pločama u tankom crevu i aktivira specifični i nespecifični imunitet na taj način povećava aktivnost imunih ćelija i produkciju antitela.

Težina/ veličina pakovanja

120 ml

Uzrasna kategorija

Proizvođač

barkod

3831061007137