Sa nama je lakše

Sold out
/

Imunoglukan P4H kapsule

280 RSD

Preventivnom primenom se smanjuje učestalost respiratornih infekcija, a akutnom obezbeđuje brži i trajniji oporavak i sprečava nastajanje sekundarnih infekcija.

Nema na zalihama

7073

Description

Imunoglukan kapsule su prirodan i dokazano efikasan proizvod za jačanje imuniteta odraslih i dece starije od 6 godina. Sadrži prirodni polisaharid Imunoglukan (beta-1,3/1,6-D-glukan) izolovan iz gljive bukovače (Pleurotus ostreatus), vitamin C kao značajan prirodni antioksidans, koji štiti ćelije od oksidativnog stresa i cink koji je značajan za normalno funkcionisanje i jačanje prirodne otpornosti organizma. Obezbeđuje brži i trajniji oporavak i sprečava nastajanje sekundarnih infekcija. Ima idealan bezbedonosni profil, jer ne interaguje ni sa jednim lekom i mogu ga koristiti trudnice, dojilje, dijabetičari i vegeterijanci. Bez alergena, konzervanasa, boje, aditiva.

Imunoglukan kapsule se primenjuju na prazan stomak. Ujutru pola sata pre doručka ili 2 sata pre večere. Preventivna primena je 1 kapsula na dan, akutna 3 kapsule na dan u jednoj dozi. Kliničke studije dokazuju bezbednost primene i

Additional information

Sastav

Sadrži 100mg Imunoglukana, 60mg vitamina C i 5mg cinka

Delovanje

Vezuje se za Dektin-1 receptore na Payerovim pločama u tankom crevu i aktivira specifični i nespecifični imunitet na taj način povećava aktivnost imunih ćelija i produkciju antitela.

Težina/ veličina pakovanja

30 kapsula

Uzrasna kategorija

Proizvođač

barkod

3831061005690