Sa nama je lakše

Sold out
Placeholder
/

Imunoglukan P4H Acute

280 RSD

Obezbeđuje brži i trajniji oporavak i sprečava nastajanje sekundarnih infekcija.

Nema na zalihama

7072

Description

Imunoglukan Acute je prirodan i dokazano efikasan preparat za jačanje imuniteta u akutnoj fazi infekcije za odrasle i decu stariju od 12 godina. Sadrži trostruku dozu prirodnog polisaharida Imunoglukana (beta-1,3/1,6-D-glukan) izolovanog iz gljive bukovače (Pleurotus ostreatus), vitamin C kao značajan prirodni antioksidans, koji štiti ćelije od oksidativnog stresa i cink koji je značajan za normalno funkcionisanje i jačanje prirodne otpornosti organizma. Obezbeđuje brži i trajniji oporavak i sprečava nastajanje sekundarnih infekcija. Ima idealan bezbedonosni profil, jer ne interaguje ni sa jednim lekom i mogu ga koristiti trudnice, dojilje, dijabetičari i vegeterijanci. Bez alergena, konzervanasa, boje, aditiva.

Imunoglukan Acute se primenjuje na prazan stomak. Ujutru pola sata pre doručka ili 2 sata posle večere. 1 kapsula dnevno tokom 5 -10 dana.

Additional information

Sastav

Sadrži trostruku dozu Imunoglukana 300mg, 160mg vitamina C i 10mg cinka.

Delovanje

Vezuje se za Dektin-1 receptore na Payerovim pločama u tankom crevu i aktivira specifični i nespecifični imunitet na taj način povećava aktivnost imunih ćelija i produkciju antitela.

Težina/ veličina pakovanja

5 kapsula

Uzrasna kategorija

Proizvođač

barkod

3831061008110