Sa nama je lakše

Sold out
/

EUCERIN SUN KR.GEL POSLE SUN 200ml

1.660,84 RSD

Eucerin SUN After sun umirujući gel-krem za negu posle sunčanja je nega za lice i telo posle sunčanja. Za osetljivu kožu i kožu sklonu alergijama na sunce. Umiruje kožu koja je bila izložena suncu.

Nema na zalihama

27087

Opis

Eucerin SUN After sun umirujući gel-krem za negu posle sunčanja je nega za lice i telo posle sunčanja. Za osetljivu kožu i kožu sklonu alergijama na sunce. Umiruje kožu koja je bila izložena suncu.

Eucerin Umirujući Gel-krem za osetljivu kožu posle sunčanja je preparat namenjen za negu osetljive kože i kože sklone alergijama na sunce. Ona umiruje kožu koja je bila izložena suncu i pomaže joj da se regeneriše.

* Inovativnu antioksidativna zaštitu pruža Alfa-glukozilrutin koji neutrališe slobodne radikale – ključne okidače osetljivosti i alergija. Formula takođe sadrži Likokalkon A koji umiruje kožu i stimuliše regeneraciju.

* Umirujući Gel-krem za osetljivu kožu posle sunčanja je bez parfema kako bi se rizik iritacije smanjio na minimum.

* Ima prijatnu teksturu i klinički i dermatološki je dokazano pogodan za osetljivu kožu i kožu sklonu alergijama.

1 – Ispunjava visoke standarde za UVA i UVB zaštitu  koje definiše Cosmetics Europe. Nivoi UVA zaštite u preparatima je viši od EU preporuke.

Delovanje Eucerin SUN After sun umirujućeg gel-krema za negu posle sunčanja: Umiruje, hladi i regeneriše kožu sklonu alergijama na sunce. Stvara antioksidativno skladište i pruža ćelijama dokazanu zaštitu od slobodnih radikala.

Način upotrebe Eucerin SUN After sun umirujućeg gel-krema za negu posle sunčanja: Nanesite veću količinu na kožu nakon izlaganja suncu. Izbegavajte dodir sa očima. Nije za primenu kod male dece.

Sastav: Aqua, Alcohol Denat., Glycerin, Panthenol, Hydrogenated Coco-Glycerides, Isopropyl Palmitate, Glyceryl Stearate SE, Butyrospermum Parkii Butter, Cetyl Alcohol, Glycyrrhiza Inflata Root Extract, Glycyrrhetinic Acid, Tocopherol, Pantolactone, Tapioca Starch, Sodium Hydroxide, Dimethicone, Phenoxyethanol, Sodium Cetearyl Sulfate, Citric Acid, Carbomer, Parfum.

Pakovanje: 200ml

Dodatne informacije

Uzrasna kategorija

Proizvođač