Sa nama je lakše

Sold out
Placeholder
/

Eucerin pH5 Ulje za tuširanje

280 RSD

Veoma blag preparat za svakodnevno pranje osetljive kože tela koji jača njenu prirodnu odbranu i štiti je od isušivanja.

Nema na zalihama

3830
Brend:: Eucerin

Description

Suvu, osetljivu kožu lako iziritiraju spoljašnji okidači kao što su često pranje, promene u temperaturi i izloženost agensima, što je sve čini još osetljivijom. Potrebno je više od blagog preparata za čišćenje kako bi postala manje osetljiva.
Eucerin pH5 Ulje za tuširanje je razvijeno na poseban način sa izuzetno blagim surfaktantima pogodnim za čišćenje suve, osetljive kože. Eucerinov jedinstveni pH sistem ravnoteže pruža formuli optimalnu pH vrednost kako bi se zaštitila prirodna odbrana kože i održala njena otpornost.
Bogato prirodnim negujućim uljima, ono dopunjuje lipide i ostavlja negovan i svilenkasto mekan osećaj na koži sprečavajući njeno isušivanje čak i posle česte upotrebe.
Pogodno je za upotrebu kod dece od treće godine. Nanesite na vlažnu kožu i isperite vodom. Koristite pH5 losion za telo za potpunu negu i hidrataciju.

Additional information

Težina 0.250 kg
Sastav

Glycine Soja Oil, Laureth-4, MIPA-Laureth Sulfate, Ricinus Communis Seed Oil, Poloxamer 101, Parfum, Voda, Propylene Glycol, Panthenol, Tocopherol, Citric Acid, Sodium Citrate

Delovanje

Blago sredstvo za tuširanje koje čuva prirodnu barijernu funkciju kože neguje kožu i štiti je od isušivanja.

Težina/ veličina pakovanja

200 ml

Uzrasna kategorija

Proizvođač

barkod

4005800196614