Sa nama je lakše

/

Eucerin Hyaluron-Filler serum sa vitaminom C 3×7,5ml

4.201,45 RSD

Serum protiv starenja sa 10% čistog i sveže aktiviranog vitamina C za sve tipove kože.
Brzo apsorbirajući pojačivač koji jača i izglađuje kožu.Koža izgleda svežije i blistavije u samo sedam dana.

Na zalihama

Na zalihama

6444

Opis

Sunce, zagađenje, pušenje i drugi aspekti našeg načina života pokreću formiranje slobodnih radikala. Slobodni radikali izazivaju oksidativni stres na koži, ubrzavaju prerano starenje kože.Eucerin pojačivač vitamina C sa 10% čistim i sveže aktiviranim vitaminom C posebno je formuliran za borbu protiv slobodnih radikala i rešavanje prvih znakova starenja.

Vitamin C je snažan antioksidant koji neutrališe slobodne radikale i jača sopstveni sistem odbrane kože. Takođe je neophodan za proizvodnju kolagena u ćelijama kože, pomažući da podrži strukturu kože i odgodi znakove starenja. Inovativno pakovanje osigurava da se čisti vitamin C odmah aktivira prilikom prve upotrebe. Jednostavno pritisnite i protresite da biste kombinovali prašak vitamina C u serum niske molekularne hijaluronske kiseline i likohalkona A.

Niska molekularna hijaluronska kiselina je efikasna hidratantna krema koja zaglađuje bore u epidermalnim (spoljašnjim) slojevima kože. Još jedan dokazani antioksidant, Likohalkon A, radi zajedno sa vitaminom C kako bi neutralisao slobodne radikale uzrokovane UV i visoko-energetskom vidljivom (HEVIS) svetlošću.
Eucerin Hialuron-Filler Vitamin C Booster je pogodan za sve tipove kože i klinički i dermatološki je dokazano da ojačava kožu i popunjava bore.

Dodatne informacije

Težina 0,050 kg
Uzrasna kategorija

Proizvođač