Sa nama je lakše

Sold out
Placeholder
/

Eucerin DermoCapillaire Revitalizirajući šampon

280 RSD

Šampon za tanku I slabu kosu.

Nema na zalihama

10422
Brend:: Eucerin

Description

Eucerin DermoCapillaire Revitalizujući šampon je posebno formulisan za osobe sa tankom kosom koja je izazvana naslednim gubitkom (najčešći uzrok gubitka kose kod muškaraca i žena). Šampon sadrži dve aktivne supstance koje se prirodno nalaze u telu, karnitin i kreatin, koje pomažu u jačanju korena dlake. DermoCapillaire Revitalizujući šampon je formulisan da podrži Eucerin DermoCapillaire Revitalizujući tretman. Kada se koriste zajedno, ovaj režim nege za teme i kosu pomaže u jačanju korena dlake obezbeđujući dodatnu energiju.
Ovaj preparat čini vašu kosu mekom i sjajnom.Umasirajte u mokru kosu. Ostavite da deluje i temeljno isperite. Pogodan za svakodnevnu upotrebu.

Additional information

Sastav

Voda, Sodium Laureth Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Disodium PEG-5 Laurylcitrate Sulfosuccinate, PEG-3 Distearate, Sodium Chloride, Carnitine, Creatine, Polyquaternium-10, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Glycerin, Citric Acid, PEG-40 Hydrogenated

Delovanje

Posebno formulisan za upotrebu u kombinaciji sa Eucerin DermoCapillaire Revitalizujućim tretmanom kako bi se ojačao koren dlake i stimulisao dotok energije.

Težina/ veličina pakovanja

250 ml

Uzrasna kategorija

Proizvođač

barkod

4005800036811