Sa nama je lakše

/ /

EUC SUN 87933 Anti-Age krem SPF30 50mL za lice

1.848,00 RSD

Eucerin Anti-age fluid za zaštitu lica od sunca SPF50 je dnevna zaštita od sunca za lice sa veoma visokim faktorom namenjena svim tipovima kože, uključujući i osetljivu kožu..

Kao što štiti od opekotina i oštećenja kože izazvanih suncem, ona istovremeno vidljivo umanjuje znake fotostarenja. Ova formulacija kombinuje dve savremene tehnologije koje omogućavaju nadmoćnu fotozaštitu od UV oštećenja, kao što su staračke fleke, a istovremeno intenzivno hidriraju kožu kako bi vidljivo smanjile pojavu bora na licu i dekolteu.

Na zalihama

Na zalihama

3807

Opis

Namenjena koži lica, ova formulacija pruža UVA i UVB zaštita širokog spektra i biološku zaštitu ćelije, kao i anti-age efekat pomoću hijaluronske kiseline. Biološku zaštitu ćelije pruža kombinacija antioksidanata gliciretinske kiseline, koja štiti DNK u ćelijama kože i podržava mehanizme obnove nastalih oštećenja, i likokalkona A, kao snažnog antioksidansa koji štiti ćelije kože od oštećenja izazvanih slobodnim radikalima.

Da bi se smanjila pojava finih linija i bora, i intenzivirala hidratacija kože lica, ova formulacija sadrži dve vrste hijaluronske kiseline – dugog i kratkog lanca – koje efikasno i intenzivno hidriraju kožu lica.

Eucerin Sun Anti-age fluid za zaštitu lica od sunca SPF 50 ima ugodnu, laganu teksturu, koža ga brzo upija i daje mat efekat.

Dodatne informacije

Proizvođač