Sa nama je lakše

Sold out

EUC SUN 69775 tonirani krem tamni SPF50+ 50mL za lice

2.144,14 RSD

Krema za zaštitu lica od sunca sa veoma visokom UV zaštitom, biološkom zaštitom ćelija i efektom trenutnog ujednačavanja tena za osobe sa umereno tamnim i maslinastim tenom.

Ova lagana, tonirana formulacija je pogodna za osobe sa osetljivom kožom.

Eucerin CC krema za zaštitu lica od sunca SPF 50+ tamna predstavlja unapređenu zaštitu lica od sunca sa obojenim pigmentima koji ujednačavaju ten dajući mu prirodno preplanuli izgled. Lagana tekstura kreme pruža dugotrajan mat efekat.

Bez parfema i parabena. Nekomedogena. Pogodna za sve tipove kože, a naročito za osetljivu.

Nema na zalihama

3799

Opis

Eucerinova napredna spektralna tehnologija pruža veoma visoku UVA/UVB zaštitu kao i zaštitu od vidljive svetlosti visoke energije (HEVIS). Ovaj preparat za zaštitu od sunca takođe stimuliše sopstveni mehanizam obnavljanja DNK kože, smanjuje znakove starenja kože i ujednačava ten.

Tonirana krema za zaštitu lica od sunca koja sve tipove kože štiti od fotostarenja
UV svetlost je glavni uzrok oštećenja kože od sunca, ali i vidljiva svetlost visoke energije (HEVIS) takođe može da prouzrokuje stvaranje slobodnih radikala koji zatim vrše stres na kožu.

Eucerin Anti-age Tonirana krema za zaštitu od sunca SPF 50+ tamnije nijanse je preparat za zaštitu kože lica od sunca koja je namenjena svim tipovima kože i koja svojim svetlim tonom pruža tenu prirodno preplanuli izgled.. Napredna spektralna tehnologija kombinuje fotostabilne UVA/UVB filtere¹ širokog sprektra za visoku UV zaštitu sa Likokalkonom A koji neutrališe slobodne radikale koje izazivaju UV zraci i vidljiva svetlost visoke energije (HEVIS). Ovaj preparat za zaštitu od sunca takođe sadrži i Gliciretinsku kiselinu koja stimuliše sopstveni mehanizam obnavljanja DNK kože.

Hijaluronska kiselina i mineralni pigmenti u formulaciji trenutno ujednačavaju ten i vidljivo smanjuju znakove starenja kao što su fine tanke linije ili neujednačen ten.

Dodatne informacije

Proizvođač