Sa nama je lakše

Sold out
/

EUC SUN 63840 fluid SPF50+ 50mL za lice

1.680,35 RSD

Eucerin sun fluid za lice SPF 50+ je veoma visoka zaštita od sunca za lice namenjen osetljivoj i masnoj koži, sa efektom matiranja.

Neparfimisan i ultra lagane nelepljive teksture, ovaj preparat ne ostavlja mastan trag. Eucerin Fluid za zaštitu osetljive kože lica SPF 50+ je klinički i dermatološki dokazano pogodan da se koristi kod svih tipova kože, uključujući i osetljivu.

Nema na zalihama

3801

Opis

Fluid nudi veoma visoku UV zaštitu: ispunjava najviše standarde UVA i UVB zaštite definisane od strane udruženja Cosmetics Europe. Napredna spektralna tehnologija kombinuje fotostabilne UVA/UVB filtere širokog sprektra za visoku UV zaštitu sa Likokalkonom A koji neutrališe slobodne radikale koje izazivaju UV zraci i vidljiva svetlost visoke energije (HEVIS). Ovaj preparat za zaštitu od sunca takođe sadrži i Gliciretinsku kiselinu koja stimuliše sopstveni mehanizam obnavljanja DNK kože.

Svojstva:

  • lagane teksture
  • nemasno
  • neparfimisano
  • vodootporno

 

Način primene:
Nanesite ujutru pre ili umesto vašeg redovnog preparata za dnevnu negu.
Može se koristiti u kombinaciji sa ostalim Eucerin preparatima za negu kože lica poput preparata iz Eucerin AQUAporin ACTIVE i Eucerin Hyaluron-Filler linije preparata.
Vaša koža je istog trenutka zaštićena od sunca – nije neophodno da čekate
Po potrebi preko nanesite šminku

Dodatne informacije

Proizvođač