Sa nama je lakše

Sold out
/ /

Dermosens pH 5,5 sprej 150ml

604,80 RSD

Dermosens pH 5,5 sprej 150ml je univerzalni preparat koji pomaže u svim stanjima pojave crvenila I svraba na koži, bez obzira na uzrok pojave ovih simptoma, pomažući normalizaciju stanja kože, povlačenje crvenila I smirivanje svraba.
Dermosens pH 5,5 sprej je jedinstven proizvod na tržištu regiona koje se odlikuje da u sebi sadrži savremeno hladeće sredstvo sa kontrolisanim hlađenjem, što je, s jedne strane, potpuno u skladu sa savremenim preporukama koje preporučuju izbegavanje mentola I sličnih komponenti, dok s druge strane omogućava primenu kod oba pola I kod svih uzrasta, kao I kod dece do tri godine starosti, a što nije slučaj sa proizvodima koji sadrže mentol.
Dermosens sprej se odlikuje vrlo bitnom karakteristikom za kože, a to je da poseduje fiziološki pH kože- 5,5.

Nema na zalihama

6022

Opis

Dodatne informacije

Sastav

Pored komponente koja ispoljava vrlo bitnu karakteristiku kod stanja crvenila I svraba na koži, a to je da hladi, Dermosens pH 5,5 sadrži sledeće komponente koje omogućavaju brz I vidljiv efekat na kožu:
– Etarsko ulje lavande – antibakterijsko, antifungalno i repelentno dejstvo. Ispoljava dejstvo i kod smirivanja alergijskih manifestacija na koži.
– Pantenol, tj. provitamin B5, poboljšava hidrataciju kože, ublažava svrab, smanjuje upale i ojede kože i ubrzava zarastanje rana i opekotina.
– Ekstrakt lista aloje deluje anti-inflamatorno, tj. umiruje upale na koži i povećava sintezu kolagena u tkivu što dovodi do bržeg zarastanja oštećene kože.
– Alantoin stimuliše regeneraciju tkiva i ubrzava zarastanje rana

Farmaceutski oblik

SPREJ ZA KOZU

Proizvođač