Sa nama je lakše

Filly Farm je otvorio apoteke u Pančevu

image_67186945

Filly Farm je otvorio apoteke u Pančevu

Lanac apoteka Filly Farm otvorio je dve nove apoteke na teritoriji Pančeva. Ponosni smo na činjenicu da je ovo 55. po redu lokacija u Srbiji gde su prisutne naše apoteke. Broj apoteka raste iz godine u godinu, ali ono što konstantno negujemo jesu stručnost, ljubaznost i visok kvalitet usluge.
Apoteke su otvorene na lokacijama bivših držvnih apoteka. To su apoteka Higija i Vojlovica, a u planu je otvaranje još 6 apoteka na teritoriji Pančeva.
Pored kupovine lekova na recept i suplemenata, u našim apotekama možete naći širok asortiman kozmetike, kao opreme i hrane za bebe.
U svim našim apotekama svakodnevno organizujemo promocije i akcije, a naši ljubazni farmaceuti su tu da Vas saslušaju i posavetuju.
Potpuno besplatno organizujemo i merenje statusa vitamina i minerala i pozivamo sve zainteresovane ljude da dodju i urade proveru.
Za sve pacijente spremili smo i specijalan program lojalnosti. Prilikom svake kupovine iznos računa se sabira i pacijenti imaju pravo da odaberu poklone sa poklon police kada zbir računa na kartici pređe 5.000 dinara.

Vaš Filly Farm
Sa nama je lakše