Sa nama je lakše

/ / /

SUPER COLLAGEN BEAUTY DIRECT 20 KESICA

1.650,00 RSD

Super Collagen Beauty Direct: Revolucionarna kolagenska formula za mladu i zategnutu kožu!

U formi mikro granula koje se rastapaju direktno u ustima bez dodavanja vode što omogućava bržu i bolju apsorpciju, 20 kesica

Na zalihama

Na zalihama

Opis

U formi mikro granula koje se rastapaju direktno u ustima bez dodavanja vode što omogućava bržu i bolju apsorpciju, 20 kesica

Super Collagen Beauty Direct: Revolucionarna kolagenska formula za mladu i zategnutu kožu!

Brzo Zatezanje i Revitalizacija Kože
Super Collagen Beauty Direct je inovativan dodatak ishrani u kesicama koji sadrži kolagen u prahu. Ova revolucionarna formula podstiče brzo zatezanje i revitalizaciju kože lica i tela, čineći je idealnim anti-age preparatom.

Ključna Uloga Kolagena
Kolagen je najvažniji protein u organizmu. Njegovi pozitivni efekti su vidljivi na koži, kosi i noktima, ali pruža i veliku pomoć u revitalizaciji zglobova. Super Collagen Beauty Direct se može koristiti za jačanje i regeneraciju kostiju, mišića, zglobova, tetiva i ligamenata.

Napredna Formula za Bržu Apsorpciju
Super Collagen Beauty Direct je dizajniran u formi mikro granula koje se rastapaju direktno u ustima bez dodavanja vode. Ova inovativna formulacija omogućava bržu i bolju apsorpciju. Kesice imaju osvežavajući ukus kalifornijske pomorandže i pogodne su za rekreativce, zaposlene, osobe bez teških fizičkih aktivnosti, kao i sportiste. Super Collagen Beauty Direct stvara čiste mišiće i potpomaže sagorevanje masti tokom sna.

Kolagen i Vitamin C za Lepotu
Super Collagen Beauty Direct sa vitaminom C sadrži dva tipa kolagena i biotin, koji su ključni za lepši izgled. Ovo je jedini preparat na tržištu koji sadrži dva različita tipa kolagena u maksimalnoj dozi. Vitamin C dodatno podržava podmlađivanje kože.

Važnost Kolagena
Kolagen je najrasprostranjeniji protein u ljudskom telu, prisutan u kostima, vezivnom tkivu, mišićima, kosi i noktima. Smanjenje kolagena je prirodan proces tokom starenja, što se najviše vidi po promenama na koži: bore, slabost kose i noktiju, gubitak elastičnosti i sjaja kože.

Suplementacija Kolagenom
Osim prirodnog smanjenja, nivo kolagena može se smanjiti i usled različitih zdravstvenih stanja. Da bi se očuvao optimalan nivo kolagena, neophodna je njegova suplementacija, koja je važna ne samo za estetske, već i za medicinske svrhe.

Podmlađivanje Organizma
Super Collagen Beauty Direct se brzo apsorbuje, čime brzo deluje na stanja kože. Pomoću kolagena, organizam se podmlađuje, a sve njegove funkcije postaju jače i otpornije na spoljašnje uticaje. Ove kesice su idealne za celokupno obnavljanje svih funkcija organizma.

Praktična Primena
Inovativna formulacija pakovanja omogućava najkomforniju moguću primenu. Praktične kesice čine da ovaj tip kolagena možete koristiti bilo kada i bilo gde – tokom obavljanja poslova ili putovanja.

Borba Protiv Celulita
Super Collagen Beauty Direct je siguran za upotrebu i ne sadrži štetne materije. Osim brojnih benefita, ovaj proizvod ima moćno dejstvo u borbi protiv celulita. Njegov harmoničan sastav kolagena i biotina hrani lepotu iznutra, na ćelijskom nivou.

Neka Super Collagen Beauty Direct bude vaš saveznik u očuvanju mladalačkog izgleda i vitalnosti. Uživajte u sveobuhvatnim benefitima koje ovaj moćni preparat pruža vašem telu.

 

2 kesice dnevno, direktno sipati na jezik i rastopiti u ustima

 

Sadržaj aktivnih komponenti 1 kesica %NRV*
Vitamin C (kalcijum-askorbat) 10 mg 12,5%
Hidrolizat kolagena tipa 1 i 3 1.000 mg /
Biotin (D-biotin) 100 mcg 200%

*NRV – Nutritivna Referentna Vrednost

Sastojci: dekstroza, kiselina: limunska koselina; aroma: narandže; kalcijum – L-askorbat (vitamin C); sredstvo protiv zgrudnjavanja: magnezijumove soli masnih kiselina; zaslađivači: aspartan, acesulfam K; D-biotin (Biotin).