Sa nama je lakše

/ /

SF Kapi echinacea sa vitaminom C 30ml

270,00 RSD

Aktivni principi izolovani iz biljke Ehinacee, deluju kao imunostimulator, dovode do povećanja produkcije interferona (jedinjenja odgovornog za odbranu organizma od infekcija, u prvom redu protiv virusa), ublažavaju simptome postojećih upala, deluju protektivno i ubrzavaju oporavak. Takođe, deluju bakteriostatički na nekoliko vrsta stafilokoka, streptokoka i pojedinih gljivica.

Preventivno kapi se mogu davati deci i odraslima kad postoji povećan rizik od infekcija, u stanjima smanjenog apetita, iscrpljenosti posle bolesti, napornog umnog i fizičkog rada, kod sportista i starijih osoba posebno u vreme gripa i prehlada. Ove kapi se mogu koristiti za ublažavanje simptoma akutnih i hroničnih infekcija respiratornog i urogenitalnog trakta, hroničnog artritisa, kao i za terapiju bubuljica, čireva i drugih oblika upala kože i sluzokože.

Na zalihama

Na zalihama

9183

Opis

Kapi ne treba da koriste osobe preosetljive na bilo koji sastojak. Nisu namenjene trudnicama, dojiljama i mlađima od 12 godina.
Potreban je oprez kod osoba sa progresivnim sistemskim oboljenjima, autoimunim bolestima (TBC, AIDS, leukoze, kolagenoza, multipla skleroza) i kod osoba na terapiji imunosupresivima. Konsultovati lekara.

Dodatne informacije

Sastav

Vodeno-alkoholni ekstrakt herbe ehinacee 1:4 (Echinacea purpurea) sa vitaminom C (L-askorbinska kiselina).