Sa nama je lakše

Sold out
Placeholder
/

OPTIMUM D3 4000 IU MEGA 30caps

210 RSD

Nema na zalihama

24948
Brend:: AMN

Description

MEGA DOZA ZA MEGA IMUNITET Optimum D3 4000 IU MEGA je dodatak ishrani za osobe sa osteopenijom, osteoporozom, autoimunim, kardiovaskularnim, malignim bolestima i drugim stanjima i oboljenjima kod kojih je potrebna nadoknada vitamina D.

Vitamin D je liposolubilni vitamin koji je neophodan za regulisanje metabolizma kalcijuma u organizmu.
Potreban je za resorpciju kalcijuma iz digestivnog trakta, za njegovu ugradnju u kosti i zube kao i održavanje koncentracije kalcijuma u krvi.
Osim toga, vitamin D poseduje imunomodulatorna svojstva, od značaja je za deobu ćelija i održavanje normalne funkcije mišića.
MAKSIMALNA SNAGA – Optimum D3 4000 IU MEGA sadrži 4.000 IU „vitamina sunca“ po kapsuli
a to je količina koja je vašem telu potrebna za zdrav život

EFIKASNO REŠENJE ZA NEDOSTATAK VITAMINA D

Pored toga što pruža potporu imunitetu za odrasle, vitamin Optimum D3 4000 IU MEGA je idealan za sve ljude sa nedostatkom vitamina D.
Superiorna apsorpcija: Vitamin D je vitamin rastvorljiv u mastima što mu povećava apsorpciju u organizmu, samim tim bolju iskorišćenost.

1 kapsula dnevno Unos jedne kapsule Optumum D3 (25 mg vit D/na dan) u dovoljno dugom periodu da se nadoknadi insuficijencija vitamina D, smanjuje rizik od nastanka preloma, poboljšava neuromišićnu funkciju i smanjuje rizik od padova. Može se koristiti u

Additional information

Sastav

Holekalciferol (100.000 IU/g) 40,00 mg ( 4000 IU),sredstvo za povećanje zapremine: mikrokristalna celuloza, kapsula (želatin),
sredstvo protiv zgrudnjavanja: magnezijum-stearat, boja: titan-dioksid, sredstvo za povećanje zapremine: silicijum-dioksid

Farmaceutski oblik

Kapsule

Uzrasna kategorija

barkod

8606106776577