Sa nama je lakše

Sold out
/ /

Mumie 60 tableta

0,00 RSD 0,00 RSD

Mumie je redak, ali potpuno prirodan multimineralni biokompleks koji se skuplja iz pukotina peščano glinastih ili krečnjačkih stena i pećina teško pristupačnih planinskih predela Srednje Azije, Tibeta i Altaja. Mumie je prirodna smola, crne ili tamno smedje boje, sa karakterističnim mirisom i ukusom. Mumie je uravnotežena mešavina više od 60 elemenata organskih i neorganskih jedinjenja. Mumie tablete se preporučuju za zaštitu zdravlja i poboljšanje imuniteta. Usporavaju proces starenja, deluju regenerativno na ceo organizam.

5060

Opis

Mumie tablete se piju 1 do 3 tablete dnevno pre jela. Mogu se rastvoriti u šoljici vode i piti kao rastvor, a mogu se piti i kao obične tablete sa malo vode.

Ove tablete su isto što i izvorna smola

Dodatne informacije

Sastav

Jedna tableta sadrži 200mg očišćenog Mumie. Minerali koji ulaze u sastav Mumie su: kalcijum, natrijum, kalijum, magnezijum, aluminijum, gvožđe, mangan,cink, kobalt, fosfor, hrom, nikl, boron i ostali kao i minerali u tragovima. Organski deo, uglavnom, čine ugljenik, kiseonik, vodonik I azot u obliku raznih kiselina, smola i esencijalnih amino kiselina. U sastav Mumie ulaze još i vitamini: P, B1, B6, B12, A, C i E.

Proizvođač