Sa nama je lakše

Sold out
/

Mumie 10 vaginaleta

0,00 RSD 0,00 RSD

Mumie Vagitorije sa Mumie prahom i uljanim ekstraktom virka se koriste za održavanje higijene sluzokože intimnih delova tela. Vaginalete svoje dejstvo baziraju na dezinfekcionim i regenerativnim svojstvima Mumie i biljke virak. Mumie ima dezinfekciono, antizapaljensko dejstvo i vrši epitelizaciju, što je važno kako za regeneraciju, tako i za normalno funkcionisanje epitela i sluzokože ženskog reproduktivnog trakta. Kod žena Mumie ima povoljno dejstvo na funkciju jajnika i hormonalni balans, što je najčešći uzrok neplodnosti kod žena. Mumie vagitorije preporučuju se kod mioma, cista, endometrioze, promena na grliću materice, kod pojačanog vaginalnog sekreta, erozija vaginalnog zida i cerviksa, za higijenu intimnih delova.

8024

Opis

Vagitorije se koriste jednom dnevno, uveče pre spavanja, tokom 10-20 dana. Vagitoriju prethodno istisnuti iz plastičnog uloška. Proizvod se ne preporučuje trudnicama, dojiljama i osobama mlađim od 12 godina.

Ne sadrži konzervanse ni hemijske aditive.

Dodatne informacije

Sastav

Jedna vagitorija sadrži: 10% Mumie praha i 20% uljanog ekstrakta herbe virka u odgovarajućoj podlozi (Cera alba, Witepsol H-15).

Farmaceutski oblik

TLS VAGINAL SUPPOS

Proizvođač