Sa nama je lakše

Sold out
Placeholder
/

IMUNO PROTECT VIT.C+D3 +ZINC CAPS A30

200 RSD

Proizvod ne smeju da koriste osobe preosetljive na neki od sastojaka proizvoda Nije namenjen trudnicama, dojiljama i osobama mlađim od 18 godina,
Osobe koje uzimaj medikamente ili imaju posebna medicinska stanja treba da se konsultuju sa

Nema na zalihama

23578

Description

Jedini sa dozama neophodnim za optimalnu zaštitu od virusa,sadrži: Zn (cink-citrat) 25 mg Vitamin D3 (holekalciferol) 25µg (1000I.U) Vitamin C (natrijum-askorbat) 320mg Na aktivnost imunološkog sistema moguće je uticati tzv. imunomodulatorima. Imunomodulatori svojim mehanizmom delovanja postiču nespecifični i specifični imunitet te tako povećavaju otpornost organizma i njegovu efikasnost u odbrani od stranih ili štetnih uzročnika. Među najpoznatije imunostimulatore ubrajamo vitamine C i D3, a od minerala cink. Mehanizam delovanja tih imunostimulatora je različit, a uključuje direktna antivirusna svojstva (cink), stimulaciju T i B limfocita, aktivaciju leukocita, te produkciju interferona i specifičnih antitela (vitamin C), aktivna forma vitamina D stimuliše humane makrofage.
Imuno protect je specijalno formulisan da obezbedi sve povoljne i korisne principe cinka, D3 vitamina i vitamina C u jednoj kapsuli. Idealna potpora imunom sistemu tokom cele godine. Naročito u periodima povećane incidence virusnih infekcija i u borbi sa alergijama.

Imunomodu Jednom dnevno popiti jednu kapsulu sa dovoljnom količinom tečnosti.

Additional information

Sastav

natrijum-askorbat, hidroksipropil-metilceluloza (zgušnjivač), cink-citrat, holekalciferol.

Težina/ veličina pakovanja

5 x 5 x 11,2

Farmaceutski oblik

Kapsule

Uzrasna kategorija

Proizvođač

barkod

8588006595024