Sa nama je lakše

Sold out
/

HYDROSTAR PRAŠAK ZA REHIDRACIJU

280 RSD

Hydrostar napitak predstavlja idealnu kombinaciju glukoze i elektrolita koja obezbeđuje optimalnu rehidraciju pre, tokom i nakon sportske ili bilo koje druge fizičke aktivnosti.

Nema na zalihama

21356
Brend:: Hydrostar

Description

Pažljivo odabrana kombinacija ovih sastojaka, u toku i nakon fizičke aktivnosti:

  • omogućava optimalnu hidraciju
  • obezbeđuje energiju tokom fizičke aktivnosti
  • sprečava pojavu simptoma dehidracije
Voda glavni sastojak tela, predstavljajući čak 60% telesne težine i učestvuje u mnogo veoma značajnih procesa u organizmu. Gubitak tečnosti dovodi organizam u stanje dehidracije.

U slučaju fizičke aktivnosti koja traje duže od 30-40 minuta, potrebno je piti sportski napitak. Ključna stvar je da će sportski napitak smanjiti osećaj umora i učiniti da vežbanje bude lakše. Zbog svega toga osobe koje praktikuju fizičku aktivnost će više uživati u vežbanju i istrajati u tome da vežbaju u kontinuitetu.

Preporučuje se:

  • za postizanje optimalne hidracije
  • za energiju i povećavanje izdržljivosti tokom treninga
  • za sprečavanje pojave simptoma dehidracije
  • sportistima i rekreativcima

Additional information

Sastav

glukoza
natrijum
magnezijum
kalijum

Delovanje

Zahvaljujući izbalansiranom sadržaju glukoze i elektrolita, ovaj napitak sa prirodnom aromom mandarine, sprečava pojavu simptoma dehidracije i umora, obezbeđujući ravnotežu između unosa i gubitka vode. Jedna od njegovih najvažnijih karakteristika jeste upravo brzina nadoknade izgubljene tečnosti kao i efikasan oporavak od treninga. U slučaju bilo kakve fizičke aktivnosti koja traje duže od 30 minuta, potrebno je piti sportsko piće Hydrostar pre treninga, za vreme aktivnosti, i nakon vežbanja jer će smanjiti osećaj umora i učiniti da vežbanje bude lakše. Zbog svega toga osobe koje praktikuju fizičku aktivnost će više uživati u vežbanju i istrajati u tome da vežbaju u kontinuitetu.

Način primene

1 kesicu rastvorite u 500ml vode.
Preporučena primena: Po 150ml piti na svakih 15min pre, za vreme i nakon treninga

Težina/ veličina pakovanja

Težina 0.502 kg
Dimenzije 12 × 10.5 × 14.5 cm

Uzrasna kategorija

Proizvođač

barkod

8606011742957