Sa nama je lakše

/ /

GE Kids 30 kesica

4.200,00 RSD

Ge Kids je prirodni preparat, sačinjen od sedam aktivnih sastojaka, koji udruženi deluju na dečiji imuni sistem, pomažući mu da se zaštiti od virusa, upala, alergija. Posebno delotvorno se pokazao kod čestih upalnih procesa, kao i alergija.

Na zalihama

Na zalihama

6672

Opis

Preparat Ge Kids, deluje tako što sedam aktivnih sastojaka, od kojih je sačinjen, udruženi utiču na dečiji imuni sistem, pomažući mu da se zaštiti od virusa, upala, alergija. Posebno delotvorno se pokazao kod čestih upalnih procesa, kao i alergija. Ne sadrži šećere, ima ukus soka od breskve, rastvara se u vodi i lako se može prilagoditi i deci koja nisu rada da piju ono što ne vole.

1-2 kesice dnevno u 200 ml tečnosti (voda, sok) u periodu do 2 meseca. Za dužu upotrebu preporuka je konsultovati se sa lekarom/pedijatrom/imunologom.

Dodatne informacije

Sastav

Ekstrakt reiši gljiva 40 mg, matični mleč 40 mg, resveratrol 10 mg, ekstrakt šipka 15 mg, Beta glukan 1,3/1,6 D 40 mg, Likopen 10 mg, Kurkuma 15 mg.

Delovanje

Preparat Ge Kids, deluje tako što  sedam aktivnih sastojaka, od kojih je sačinjen, udruženi utiču na dečiji imuni sistem, pomažući mu da se zaštiti od virusa, upala, alergija. Posebno delotvorno se pokazao kod čestih upalnih procesa, kao i alergija. Ne sadrži šećere, ima ukus soka od breskve, rastvara se u vodi i lako se može prilagoditi i deci koja nisu rada da piju ono što ne vole. 

Težina/ veličina pakovanja

30 kesica

Farmaceutski oblik

Prašak za rastvaranje za oralnu upotrebu

Uzrasna kategorija

Proizvođač