Sa nama je lakše

Sold out
Placeholder
/

FERTILITY AID MD ZA ŽENE 60tabl.

210 RSD

Nema na zalihama

20046
Brend:: AMN

Description

Napokon je i na tržište Srbije stigao najprodavaniji preparat za sterilitet (infertilitet) u svetu, Ferility Aid MD. Preparat sadrži skup najboljih antioksidanata i mikronutritienata koji je od sada napravljen, dokazan duplo slepom, placebo

kontrolisanom kliničkom studijom koja se sprovela u USA.

Neplodnost, odnosno sterilitet je jedan od vodećih zdravstvenih problema na koji utiču savremeni stil života, nezdrava ishrana i zagađeno okruženje. Fertility Aid MD je preparat sa namenom da reši poremećaj u reproduktivnim organima i ojača funkciju jajnih ćelija koja je neophodna za potomstvo.

Patentirana formula stvorena tako da pojača reproduktivne funkcije, je kreirana od strane vrhunskih eksperata za infertilitet i namenjena je pripremi žene za začeće. Formula pruža potporu zdravom hormonskom balansu, da bi hormoni štitili jajnu ćeliju u vreme ovulacije, i tako pravi zdravu osnovu za novi život.

 

Ferility Aid MD preparat sadrži nutritivne komponente

Ferility Aid MD preparat je stvoren istraživanjem i radom najboljih američkih eksperata za sterilitet sa samo jednim ciljem – zdravim potomstvom. Fertility Aid MD sadrži pažljivo odabrane nutritivne komponente kao što su: cink, selen, gvožđe, bakar, jod, magnezijum, vitamin E, vitamin C, PABA Paraaminobenzoeva kiselina, vitamin K, vitamin D3, pantotenska kiselina, vitamini B1, B2, B3, B6, B12.

Preparat sadrži komponente organski gajenih biljaka koje utiču na zdravlje: ekstrakt crvene deteline, konopljike, ginko bilobe i korena sibirskog žen-šena. Ove biljke daju antioksidansnu zaštitu i omogućavaju dobru pripremu za nastanak potomstva.

 

Folna kiselina

Folna kiselina i gvožđe doprinose normalnoj deobi ćelija.

 

Doprinosi smanjenju insulinske rezistencije

Vitamin B1 doprinosi održavanju normalnog nivoa šećera u krvi

Niacin oslobađa energiju iz namirnica bogatih ugljenim hidratima, uključen je u proces kontrole šećera u krvi, održava kožu zdravom i potpomaže funkcionisanju nervnog sistema kao i sistema za varenje.

Osobe sa dijabetesom, koje imaju rizik od oštećenja nerava mogu imati korist od vitamina B6.

Cink povećava efikasnost insulina i ima značajnu ulogu u regulaciji nivoa šećera u krvi

 

Preparat za balansiranje hormona
Aktivni sastojici Ferility Aid MD dovode do normalizacije i balansiranja hormona u organizmu, čime se u organizmu omogućava maksimalna zaštita jajne ćelije od negativnog uticaja sredine. Ferility Aid MD može da utiče na neprohodnost jajovoda, kao i da utiče na to da se smanje simptomi koji vode ka infertilitetu.

Ferility Aid MD može da pomogne i u pripremi ostalih segmenata ženskih reproduktivnih organa za oplođenje, a potom i za adekvatno prihvatanje te oplođene ćelije i njen dalji razvoj u novog člana porodice.

Žene koje imaju probleme sa infertilitetom mogu da koriste Fertility Aid MD u prvom trimestru trudnoće, jer ovo sredstvo poseduje sve neophodne sastojke za ishranu i zaštitu oplođene ćelije tokom njenog razvoja u zdrav organizam.

Fertility Aid MD je bezbedan za upotrebu, i može da se koristi duže u terapiji (1 ili 2 godine) ako za to postoji potreba.

Fertility Aid MD se koristi tako što se konzumiraju 1 tableta dnevno najmanje 3-6 meseci.

kontrolisanom Fertility Aid MD se koristi tako što se konzumiraju 1 tableta dnevno najmanje 3-6 meseci.

Additional information

Sastav

magnezijum-oksid, ekstrakt lista Ginkgo biloba, ekstrakt lista i cveta Trifolium pratense, para-amino-benzojeva kiselina, ekstrakt korena Eleutherococcus senticosus, ekstrakt ploda Vitex agnus-castus, L-askorbinska kiselina, DL-α-tokoferil-acetat, niacin-

Težina/ veličina pakovanja

90

Farmaceutski oblik

Tablete

Uzrasna kategorija

barkod

8606106776287