Sa nama je lakše

Sold out
/

Eucerin Krema protiv crvenila

280 RSD

Dnevna i noćna krema koja trenutno umiruje i neguje preosetljivu kožu i ublažava crvenilo.

Nema na zalihama

19848
Brend:: Eucerin

Description

Eucerin AntiREDNESS Krema protiv crvenila je posebno razvijena za crvenu – preosetljivu kožu i kožu sklonu rozacei/kuperozi. Nanosi se dva puta dnevno nakon čišćenja na lice, vrat i predeo dekoltea, pružajući trenutnu i dugotrajnu zaštitu i negu kože i efikasno otklanja crvenilo, štiteći kožu i umanjujući iritaciju tokom vremena.
Ova formula kombinuje dva aktivna sastojka: SymSitive* i likokalkon A.
SymSitive* je inovativni aktivni sastojak koji kao regulator osetljivosti deluje direktno na uzrok pojačane reaktivnosti. On umiruje neprijatne osećaje i podože nivo podnošljivosti preosetljive kože.
Likokalkon A je aktivni saastojak iz ekstrakta korena sladića (Glycyrrhiza Inflata). On je istovremeno antioksidans, smanjuje crvenilo i ublažava iritaciju.
Da bi se mogućnost za pojavu intolerancije ili alergijskih reakcija svela na minimum, formulacija je „prečišćena“, a pakovanje je dizajnirano tako da zahvaljujući sistemu dvostrukog ventila štiti od zagađenja.

* =zašt. robna marka Symrise AG, Germany

Nežno umasirati ujutru i /ili uveče na temeljno očišćenu kožu lica,vrata i dekoltea.

Additional information

Sastav

Voda, Glycerin, Panthenol, Butyrospermum Parkii Butter, Cetyl Palmitate, Methyl Palmitate, Olus Oil, Pentylene Glycol, Methylpropanediol, Sodium Polyacrylate, 4-t-Butylcyclohexanol Trans-Isomer, Glycyrrhiza Inflata Root Extract, Caprylyl Glycol

Delovanje

Trenutno i dugotrajno ublažava crvenilo kože. Smanjuje osećaj peckanja vreline trenutno umiruje i dugotrajno štiti i neguju kožu.

Težina/ veličina pakovanja

50 ml

Uzrasna kategorija

Proizvođač

barkod

4005800107863