Sa nama je lakše

Sold out
/

ESENBAK DIRECT DHA+TAURIN PROBIOTIK, 10 KESICA

280 RSD

Zahvaljujući svojim antimikrobnim, imunomodulatornim i antioksidativnim efektima, ovi probiotski sojevi pomažu u otklanjanju stomačnih tegoba i jačaju imunitet.

Nema na zalihama

23464
Brend:: EsenBak

Description

EsenBak Probotik Direct sadrži i DHA (dokozaheksaensku kiselinu), omega-3 masnu kiselinu koja doprinosi održavanju normalne funkcije mozga i održavanju normalnog vida, pa je posebno važna u ishrani dece, gde podstiče pravilan razvoj nervnog sistema i vida.

EsenBak Probiotik Direct je prijatnog ukusa jagode i mleka, može se koristiti direktno, rastvoriti u mleku ili posuti po hrani, što mu omogućava jednostavnu primenu.

Samo jedna kesica dnevno je podjednako delotvorna kako kod odraslih tako i kod dece iznad 1 godine.

Preporučuje se:

  • za uspostavljanje balansa crevne mikroflore kod dece i odraslih
  • kako kod dijareje, tako i kod konstipacije
  • kod pada imuniteta
  • kod alergija
  • preventivno uz terapiju antibioticima ili nakon primene istih
  • pre i tokom putovanja
  • pri promeni načina ishrane
  • za redukciju lošeg holesterola
  • za pospešivanje gubitka masnih naslaga
  • povoljno utiče na vaginalnu floru

Additional information

Sastav

Bifidobacterium animalis ssp lactis BL-G101
Bifidobacterium longum ssp infantis BL-G201
Lactobacillus fermentum LF-G89
Lactobacillus rhamnosus Lr-G14
Dokozaheksaenska kiselina (DHA)
Taurin
Aroma jagode i mleka

Delovanje

EsenBak Probiotik Direct predstavlja kombinaciju 4 efikasna, bezbedna, genetski identifikovana i ispitana soja laktobacila i bifidobakterija i optimalno je rešenje za uspostavljanje balansa crevne mikrobiote kod dece i odraslih.

EsenBak Probiotik Direct sadrži probiotske bakterije iz rodova Bifidobacterium i Lactobacillus koje se kao dominantne nalaze u gornjim i donjim delovima creva.

Sojevi korišćeni u EsenBak Probiotik Direct su proizvedeni specijalnom, patentiranom tehnologijom koja osigurava izuzetnu stabilnost čak 20 milijardi vijabilnih bakterija po dozi, čime se ostvaruje snažno dejstvo i maksimalna efikasnost proizvoda.

Zahvaljujući svojim antimikrobnim, imunomodulatornim i antioksidativnim efektima, ovi probiotski sojevi pomažu u otklanjanju stomačnih tegoba i jačaju imunitet. Njihovom metaboličkom aktivnošću u crevima se poboljšava apsorpcija vitamina i ostalih hranljivih materija i dolazi do stvaranja sredine koja sprečava rast patogenih bakterija.

Istraživanja su pokazala da, pored uticaja na zdravlje digestivnog trakta, soj Lactobacillus rhamnosus Lr-G14 ostvaruje i antialergijsko dejstvo i doprinosi bržem oporavku kod respiratornih infekcija.

Svi prisutni sojevi su ispitani na otpornosti na dejstvo antibiotika, želudačne kiseline i žučnih soli.

EsenBak Probiotik Direct sadrži i DHA (dokozaheksaensku kiselinu), koja doprinosi održavanju normalne funkcije mozga i održavanju normalnog vida, pa je posebno važna u ishrani dece, gde podstiče pravilan razvoj nervnog sistema i vida.

Proizvodu je dodat i taurin, koji je neophodan za normalan razvoj retine i mozga odojčadi.

Težina/ veličina pakovanja

Težina 0.0376 kg
Dimenzije 2.5 × 11.5 × 7.5 cm

Uzrasna kategorija

Proizvođač

barkod

8606015665047