Sa nama je lakše

Sold out
Placeholder
/

Bone up MD 30x6g

210 RSD

Nema na zalihama

10339
Brend:: AMN

Description

Sjajni Bone Up MD za snažne kosti i dobar imunitet u novom obliku! Bone Up MD kesice koje se rastapaju u vodi za bržu i bolju apsorpciju. Ovo je najkomplementniji i najukusniji suplementski preparat kalcijuma, magnezijuma i cinka  koji pre svega služi za podizanje imuniteta, a potom i za efikasnu prevenciju i terapiju osteoporoze i preloma kostiju.
Bone Up MD korisiti se u stanjima pada imuniteta, ali i u stanjima u kojima je potrebna suplementacija za osnaživanje kostiju.
Jedinstvenu formulu za podizanje imuniteta, Bone Up MD kesice kalcijuma, magnezijuma i cinka odlikuje prijatan ukus pomorandže. Klinički je dokazano da ovaj preparat pomaže kod pojačavanja imuniteta, poboljšavanja kvaliteta i gustine kostiju i smanjivanju razgradnje kostiju.
Bone-UP MD suplement kalcijuma, magnezijuma i cinka je kombinacija kalcijum citrata, magnezijum citrata, cink citrata, vitamina K2 i vitamina D3 koji utiču na pravilnu i ravnomernu ugradnju kalcijuma u koštani matriks, dok podižu nivo imune odbrane organizma. Samim tim ovaj suplement pomaže održavanju integriteta koštanog sistema i zdravlju arterijskog i kardiovaskularnog sistema, kao i odbrani od infekcija.
Bone-UP MD kalcijum, magnezijum i cink preparat sadrži potrebne količine kalcijuma koje čine kosti jakim i zdravim. Citratni oblik kalcijuma ne remeti acidobaznu ravnotežu želuca, što je veoma bitno kod pacijenata koji koriste antacide i druge lekove za kontrolu pH vrednosti u želucuBez obzira da li imate potrebu za samo jednim ili za svim ovim mineralima i vitaminima, treba da pazite na njihov dnevni unos. Bone Up MD se konzumiraju jednom dnevno, tako što se kesica razmuti u čaši vode.

Prekomerna upotreba može dovesti do neželjenih

Additional information

Sastav

kalcijum-citrat; magnezijum-citrat; regulator kiselosti:limunskakiselina; maltodekstrin; aroma, boja: beta-karoten;riboflavin holekalciferol; sredstva protiv zgrudnjavanja:silicijum-dioksid, trikalcijum-fosfat;Zaslađivači:natrijum-ciklamat, natrijum-saha

Težina/ veličina pakovanja

260

Farmaceutski oblik

Prašak

Uzrasna kategorija

barkod

8606106776362